Suvi Teräsniskalta tulossa uutta tuotantoa – Yön kappaleiden katoaminen suoratoistosta harmitti

Tähdet, tähdet- ohjelmassa kilpailevan Suvi Teräsniskan kevät meni kotioloissa, kun korona peruutti suunnitellut keikat. Laulajattaren oli tarkoitus tehdä keväällä paluu lavoille äitiyslomansa jälkeen, mutta toisin kävi.

– Tästä tuli vähän sellainen äitiysloman jatkumo, tämän maailmantilanteen myötä. Piti olla keikoilla, mutta tämäkin on tuntunut näin jälkikäteen tosi hyvältä. Kyllä niitä keikkoja vielä ehtii tekemään. Koko ajan katse on itsellä ollut siinä tulevaisuudessa, Teräsniska totesi.

Koronatilanne on aiheuttanut monille taloudellisia menetyksiä ja ollut hyvin negatiivinen juttu, silti Teräsniska on nähnyt myös tämän tilanteen valoisatkin puolet, kun on saanut olla vielä kotona lastensa kanssa.

– Uskon, että tästä jää meille kansakuntana jotain positiivista. Otamme ihmiskuntana varmasti oppia tästä tilanteesta, Teräsniska mietti.

Parhaillaan Suvi Teräsniskan aikaa vie Nelosen sunnuntai-illoissa pyörivä Tähdet, tähdet -ohjelma, mutta myös uutta musiikkia on suunnitteilla.

– Sitä ei ole nyt vähään aikaan tullut, kun on ollut noita iltalauluja ja Yön biisejä. Nyt sitten on tulossa vähän uutta Suvi Teräsniskaa, laulajatar paljasti.

Suvi Teräsniskaankin kolahti Jussi Hakulisen päätös vetää Yön kappaleita pois suoratoistosta. Hänen Yö -albumistaan lähti puolet kappaleista pois tuon seurauksena. Artisti itse ymmärtää Hakulisen päätöksen.

– Se on hänen oikeutensa. Totta kai se harmittaa, mutta tässä kohtaa täytyy kunnioittaa lauluntekijää, Teräsniska kiteytti.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Miikka Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi