Tähdet, tähdet- artisti puhkuu uutta intoa

Tänä syksynä Tähdet, tähdet– ohjelman estradilla on nähty ja nähdään edelleen pirteä punapäinen rokkikukko, joka on vuosien varrella laulanut syvältä sielustansa sellaisia kappaleita kuin Syvälle sydämeen sattuu ja Via Dolorosa sekä monia muita sydäntä särkeviä kappaleita.

Tähdet, tähdet– ohjelmassa mies on edennyt nyt neljän parhaan joukkoon. Ennen tuotantokauden alkua pidetyssä lehdistötilaisuudessa Tommi Läntinen puhkui intoa, mutta myönsi jännittävänsä.

– Tuossa ennen esittelyä, aikamoinen jännitys tuli yllättäen. Joku sanoi, että se on tervettä, Läntinen totesi.

Ohjelmaformaattiin kuuluu erilaisiin musiikkigenreissä olevien kappaleiden esittäminen. Tähän Läntinen lähti hyvin innolla mukaan, koska pääsee heittäytymään. Se tuo myös omat haasteensa, vaikka konkarilaulajasta on kyse.

– Eniten mietityttää tekniseltä puolelta, kun on paljon muistettavaa, toki on aina vain yksi biisi viikossa. Myös se, että löytyy se heittäytymisen fiilis ja sellainen pidättelemättömyys, mikä ilmeisesti on aika hyvää TV-viihdettä. Isoimmat taistelut käydään omassa päässä, Läntinen pohti.

Keikkakalenterin tyhjennys kävi ylpeydelle

Taisteluita Läntinen kävi myös keväällä, kun keikkakalenteri tyhjeni koronapandemian vuoksi.

– Se oli kova isku. Siinä joutui käymään aikamoista jaakobinpainia ja otti ylpeydelle. Sitten tajusi, että tässä on seitsemän kahdeksan miljardia muutakin ihmistä eikä tämä ole henkilökohtaisesti minua vastaan mikään juoni, Läntinen kertoi.

Keikkakalenteri tyhjeni, mutta aika ei käynyt pitkäksi. Palaverit siirtyivät muiden tavoin sähköisiin välineisiin etänä tehtäväksi. Projektia on riittänyt myös uuden musiikin tekemisen parissa, jota on viime aikoina työstetty.

– Biisien tekeminen tässä on nyt ollut kärkenä. On iso tiimi, jonka kanssa tehdään ja sitten, kun on vielä uusi levy-yhtiö Vallila Music House, jossa on Gabi Hakanen nokkamiehenä. Se on sama talo, missä on Haloo Helsinki, CMX ja monia muita artisteja, Läntinen paljasti.

– Keikkarintamalla on myös tapahtunut ryhtiliikettä ja voin vain sitä ihmetellä. Pitää vain pitää itseään fyysisesti ja henkisesti parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Uutta pitkäsoittolevyä voidaan odottaa aikaisintaan vuonna 2021, mutta uusia kappaleita tipahtelee tasaisin väliajoin. Tommi Läntinen laulaa myös Metsäjätti- elokuvan tunnuskappaleen Meidän murusia, joka on Lauri Tähkän ja Timo Kiiskisen tekemä laulu.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Miikka Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi