Kapsäkissä luvassa naurua kilpailun varjolla

Ravintola Kapsäkissä pääsee nauramaan torstai-iltana vatsa kippurassa, kun siellä järjestetään stand up- kilpailu. Kilpailu järjestetään kahdessa alkuerässä, jossa on mukana Suomen tuoreimpia koomikoita ja ehkä jopa hauskimmatkin.

Stand up- kilpailun järjestäjinä toimivat Standupilta.fi ja Firebird Production. Alkueristä ensimmäinen järjestetään torstaina 7. kesäkuuta Kapsäkissä ja toinen alkuerä samassa paikassa viikkoa myöhemmin 14. kesäkuuta.

Alkueristä finaaliin selviää yhteensä neljä kilpailijaa, joista kaksi pääsee sinne yleisön äänillä ja kaksi muuta valitsee tuomaristo. Finaalissa, joka järjestetään 4. elokuuta, kilpailee kahdeksan kilpailijaa.

Stand up- kilpailun voittaja kruunataan Nopee naurattaja- tittelillä ja saa esiintymispaikan syksyn ammattilaisklubilta. Alkuerissä isäntänä toimii koomikko Harri Soinila ja finaalissa isännän roolin hoitaa koomikko Simo Takanen.

Liput iltoihin maksavat kuluineen päivineen kymmenen euroa ja niitä voi ostaa ennakkoon Holvista sekä myös paikan päältä.

Teksti: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi