Kaikki synnit-sarjan toinen kausi tuo uudenlaisen katselukokemuksen

Menestystä niittänyt Kaikki synnit -televisiosarja saa jatkoa toisen kauden jaksoilla. Sarjaa tulee Elisa Viihteen suoratoistopalveluun, mutta myös uutuutena se tullaan näkemään myös elokuvateattereissa.

– Tässä on kyse uudesta tavasta katsoa sarjaa. Me katsomme putkeen kaikki jaksot yhdestä tuotantokaudesta. Tosin olemme ajatelleet myös katsojien istumalihaksia ja jakaneet nämä kuusi jaksoa kahdeksi kolmen jakson elokuvaksi, sarjan tuottanut Ilkka Matila valaisee.

Torstaina ensi-iltansa niin valkokankailla kuin Elisa Viihteessä saava sarja palaa ajassa 15 vuotta taaksepäin siitä, mihin edellinen tuotantokausi päättyi.

Edellisellä tuotantokaudella pääosissa olivat Maria Sidin näyttelemä KRP:n rikostutkija Sanna Tervo ja hänen kollegaansa Lauri Räihä, jota näytteli Johannes Holopainen. Jo edellisellä kaudella esiintynyt ylikonstaapeli Jussi Ritola (Matti Ristinen) on nyt sarjan päähenkilö.

– Jussi Ritolan tulevaisuus oli tuttu ja nyt sitten hypätään 15 vuotta ajassa taaksepäin. Katsotaan, mitä sen Jussi Ritolan menneisyyteen kuuluu, Ristinen toteaa.

Sarjassa nähdään niin Jussi Ritolan työminää kuin myös hänen siviilielämäänsä. Osittain nuo elämät myös sekoittuvat sarjassa. Hänen vaimoaan Meeriä sarjassa näyttelee tuusulalainen näyttelijätär Inka Kallén.

– Meeri on rohkea ja herkkä, ehkä hauraskin samaan aikaan. Hän on tässä sarjassa rehellisyyden äärellä tai semmoisten teemojen, uskaltaako kuunnella itseään, mitä sisimmässään tuntee oikeaksi. Vastaavasti miettiä, mitä hän uskaltaa kertoa. Hän kamppailee rehellisyyden teeman kanssa, Kallén kuvailee hahmoaan.

Sarja sijoittuu edelleen kuvitteelliseen Varjakan kuntaan, jossa lestadiolaisella yhteisöllä on iso roolinsa. Heidän vastakohdakseen on perustettu Millenium-liike, jonka vetäjänä ja saarnaajana on Laura Malmivaaran näyttelemä roolihahmo.

– Näyttelen Anu Leinosta, joka on luonut Varjakassa ympärilleen tällaisen naisyhteisön ja saarnaa siellä naisten voimaantumisesta sekä vapautumisesta, Malmivaara kertoo.

Luvassa on jälleen kuuden jakson verran jännittäviä tilanteita, yhteenottoja ja murhatutkimus. Kaikki synnit -sarja tuskin tulee pettämään tälläkään kerralla, vaan sarja on jopa niin kiinnostava, että sen voi istua kerralla.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Elisa Viihde

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi