Tuomisen uusi kappale saa roihuumaan

Musiikkimaailman uusi tulevaisuuden tähti, moottoriurheilumaailmasta paremmin tunnettu Tomi Tuominen julkaisi keskiviikkona uuden singlensä Roihuumaan. Tuominen nimeä kantava artisti julkaisi jo kesällä kappaleen Elämä. Kappale Roihuumaan on Tuomisen omaan käsialaan perustuva teksti.

– Bändimme kitaristi Jaakko Järvinen sävelsi kappaleen ja minä kirjoitin kappaleeseen tekstin. Olen muutamia tekstejä kirjoittanut, mutta tämä on ensimmäinen, mikä julkaistaan. Siinä mielessä todella upea päivä, Tuominen iloitsi.

Vaikka edellisen singlen julkaisusta on ehtinyt kulua jo puoli vuotta, niin kappaleen tekemiseen ei sitä aikaa ole mennyt.

– Teksti syntyi muistaakseni aika helposti, mutta toki sitä sovitettiin myöhemmin yhdessä Jaakon kanssa, Tuominen selvensi.

– Ei siihen tekemiseen sentään puolta vuotta mennyt, mutta meillä on ollut sellainen aikataulu, ettei millään ole mikään kiire. Tämäkin oli jo Elämän julkaisun aikaan olemassa, mutta kappale tehtiin valmiiksi vasta viime vuoden lopulla. Biisin runko taisi olla Järvisellä jossain kovalevyllä jo kauan sitten, mutta päätimme kaivaa sen syvempään tarkasteluun vasta viime vuonna.

Biisin tekemiseen ei siis kovin pitkää aikaa mennyt, vaikka sitä ei heti julkaistukaan.

– Kypsyttely oli sellaisen huippuviinin aikataulun mukaista, Tuominen naurahti.

Keikkakalenterissa ei vielä tässä vaiheessa ole ruuhkaa, eikä mies kovin montaa keikkaa ole ajatellut tämän kevään ja kesän aikana tehdäkään. Suunnitelmat ovat jossain muualla kuin keikkailussa tällä hetkellä.

– Itse olen ajatellut, että tehdään nyt levy valmiiksi ja sitten pyritään sen myötä keikoille. Olen monesti leikilläni sanonut, etten halua tätä levyä koskaan valmiiksi, sillä siinä vaiheessa kadotan tämän ainutlaatuisen ajanjakson elämästä. Kaikki tämä tekeminen on ollut valtavan upeaa, Tuominen fiilisteli.

– Mutta tietysti haluan sen lveyn käsiini tämän vuoden aikana, toivottavasti kesällä.

Levyä varten biisejäkin on jo miehellä varastossa ja odotettavissa on kevään aikana vielä lisää tätä herkkua ennen levyn valmistumista.

– Biisejä on jo valmiina useita, mutta nyt on julkaistu kaksi yhteistyössä Magnum Music- levy-yhtiön kanssa. Toiveissa on, että voisimme julkaista keväällä vielä kolmannen sinkun. Meillä on upeita biisejä valmiina ja valmistumassa, Tuominen summasi.

Roihuumaan- kappale oli aivan erinomaista kuunneltavaa eikä tuottanut pettymystä siihen nähden, millainen kappale oli kesällä julkaistu Elämä. Innolla jäädään odottelemaan Tuomisen seuraavaa singleä ja levyä. Tuomisen molemmat singlet löytyvät Spotifysta.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Hannu Kumpulainen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi