Tomi Metsäketo nauttii kesästä – Palaa estradille juhannuksena

Ravintola Hampton Bayn terassilla istuu tummissa kutreissaan mies, joka nautiskelee auringosta. Viime syksynä kohun keskellä ollut Tomi Metsäketo on tullut kollegansa Paula Koivuniemen levyn julkistamistilaisuuteen. Viihteen Olohuone päätti ottaa selvää, että mitä Metsäkedolle sitten oikein kuuluu.

– Aurinkoa kuuluu. Se on hienoa, että Suomessa on lämmin keli, Metsäketo vastasi.

– Muuten tuossa tänään kävin city bikella hirveästi hoitamassa asioita ajamalla kymmenen kilometriä ympäri kaupunkia ja näyttämässä kättäni, se paranee ja muitakin asioita hoitamassa.

Kesät ovat yleisesti ottaen olleet Metsäkedolla hieman hiljaisempaa aikaa ja sitä se on myös tälläkin hetkellä. Hiljaisuuteen tietysti vaikuttaa sekin, että kalenteriin oli varattu juuri tälle ajankohdalle tyhjää tilaa Mamma Mia- musikaalin vuoksi, joka sitten meni kohun vuoksi mieheltä ohi suun.

– Kalenteri oli varattu musikaalia varten koko syksy ja tähän keväällekin vähän eikä siihen tilalle ole nyt tullut mitään. Ei niitä konsertteja näin äkkiä järjestetä, niin on ollut aikaa hoitaa nyt sitten terveyttä ja on ollut vapaa-aikaa lomailla, ja nähdä kavereita, Metsäketo totesi.

Lomailua varten säät ovat ainakin Metsäketoa suosineet, sillä aurinko on paistanut toukokuussa ennätyksellisen paljon. Täysin ilman töitä ei Metsäkedon tarvitse koko kesää olla, sillä miehen kalenterissa on merkintä juhannuksen tienoille.

– Juhannus on perinteisesti vietetty mökillä kokkoa poltellen ystävien luona, mutta tänä jussina mä olenkin laulamassa lauantaina Liimamäellä, perinteisellä tanssilavalla. Siellä ensiksi on tanssit ja sitten on erilaisia solisteja pitkin iltaa. Siellä on näyttävä kattaus, jokaiselle jotakin. Sellainen mukava musiikintäyteinen päivä, Metsäketo paljasti.

Kesää Metsäketo aikoo viettää mökillänsä grillaten ja kesästä nauttien. Syksyä ei miehen omien sanojen mukaan tarvitse viettää toimettomana, vaan suunnitelmia on jo tehty.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi