Laura Voutilainen ja Veeti Kallio Mamma Mian tähtinä – “Rouva puhui ympäri”

MAMMA MIA! Musical Helsinki 2018

Perjantaina ensi-iltansa saa kohuttu Mamma Mia- musikaali. Musikaali esitetään Helsingin Messukeskuksen Amfiteatterissa, jonne mahtuu yli 3 500 katsojaa yhteen esitykseen. Musikaalin tähtinä ovat Laura Voutilainen sekä Veeti Kallio.

– En mä ollut mitenkään ABBA- fani tai Mamma Mia- fani, ajattelin että tuommoista niin kuin likkojen juttu. Mun rouva sitten puoliväkisin pakotti mut katsomaan sen leffan ja mä olin sitten, että tää on ihan mahtavaa. Sellaista hyvää mieltä ja hyvää tunnelmaa. Sitä tää itse asiassa on ja onhan tää musikaali vielä parempi kuin se leffa, Veeti Kallio kertoi.

Jos Veeti Kallio ei tunnustaudu ABBA-faniksi, niin Donnaa näyttelevä Laura Voutilainen sen sijaan vakuuttaa olevansa ABBAn tuotannon tuntijaksi.

– Se on sellaista äidinmaidossa saatua tietoa. Se on siellä aina soinut ympäristössä ja radiossa sekä siskon mankassa. Mulle se ei ole välttämättä ollut sellainen fanituksen kohde, koska mä olin sellainen Michael Jackson fani enemmän. Mutta se on ollut läsnä koko ajan ja mä olen sitä esittänyt aikaisemmin, niin se on sitä kautta ollut läheistä, Voutilainen valaisi.

Veeti Kallio ei ollut alun perin mukana, vaan hänen tilalleen otettiin alkuun Tomi Metsäketo. Metsäketo sitten joutui jättäytymään pois projektista, jolloin Kallio kiinnitettiin tehtävään. Mies ei alkuun ollut ollenkaan varma, että tulisi edes valituksi rooliin.

– Olin vähän skeptinen, kun tiesin, että sinne on koelauluihin tulossa monia muitakin. Kyllä mä sitten himassa juttelin ja rouva sai mut vakuutettua, että ”menet nyt sinne vaan, tää on hyvä juttu”. Kiitokset vaan puolisolle, Kallio naureskeli.

Laura Voutilainen tunnetaan ensisijaisesti laulajana eikä niinkään näyttelijänä. Silti tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän kipuaa teatterin lavalle. Voutilaista on nähty muun muassa UIT:n show’ssa. Mamma Mian Donnan rooli on silti suurin, minkä Voutilainen on ikinä tehnyt.

– Kyllä tuo näyttelijän duuni tuossa rikastaa ja tuo myös haastetta siihen hyvin paljon. Mä en kuitenkaan jatkuvasti ole näyttämöllä, vaan pääosin keikoilla niin sitten miettii, että ai niin nyt tähän tulee tämä näyttelijä taas takaisin, Voutilainen miettii.

– Sitten tämä on myös vaativampi rooli, missä mä olen ollut koskaan. Tämä on niin monipuolinen tämä Donnan hahmo.

Mamma Mia tulee ensi-iltaan 4.5 Messukeskuksen Amfiteatterissa. Esityksiä on luvassa aina kesäkuun alkupäiville saakka.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Mamma Mia pressikuvat, Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi