Suosikkilaulajat Matti Esko ja Marion Rung yhteiskiertueelle: ”Laitamme molempien hitit ojoon”

Matti Esko ja Marion Rung katsastivat UIT:n kevätrevyyn ensi-illassa.

Pitkän linjan laulajasuosikit Marion Rung ja Matti Esko ovat tunteneet toisensa jo 1960-luvulta saakka. Nyt luvassa on ensimmäinen yhteinen konserttisalikiertue, joka starttaa syksyllä ja jatkuu ensi vuoden alussa.

Laulajat paljastivat suunnitelmansa saapuessaan UIT:n kevätrevyyn ensi-iltaan viime torstaina (9.5.).

– Ensimmäinen yhteiskonsertti on Hyvinkäällä 10. marraskuuta. Loput konsertit ovat sitten ensi vuoden alussa, Marion viitoitti.

Molemmat odottavat yhteisiä konsertteja vesi kielellä.

– On hienoa laittaa hynttyyt yhteen charmikkaan ja hyvä-äänisen miehen kanssa. Tarkoituksena on laittaa molempien hitit ojoon. Tietenkin laulamme yhdessä, ehkä myös vaihdamme joitain toistemme kappaleita. Ei sitä tiedä, jos vaikka laulaisin Rekkamiehen, sanoi Marion.

– Minulle on hieno kunnia päästä laulamaan Marionin kanssa. Tapasimme keikkahommissa jo 1960-luvulla, kun bändini säesti Marionia Oulussa, Matti muisteli.

Samaan aikaan Syksyn Sävelessä

Vuonna 1977 molemmat olivat mukana Syksyn Sävel -kilpailussa. Marion voitti kilpailun kappaleella Rakkaus on hellyyttä, kun Matti sijoittui kuudenneksi kappaleella Trasselijussin Salsa.

– Ei huono sekään, Marion kuittasi Matille.

UIT:n ensi-iltakin toi Marionille lämpimiä muistoja takavuosilta. Laulaja nousi Peacockin lavalle 1980-luvun alussa muutamissa esityksissä.

– Se oli mahtavaa ja mukavaa aikaa. Työporukka oli kiva.

Teksti: Juhamatti Nieminen

Kuva: Juhamatti Nieminen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi