Sinikka Sokka palaa UIT:n lavalle

Nina Tapio, Pihla Penttinen ja Sinikka Sokka nousevat Linnanmäen Peacock-teatterin lavalle ensi keväänä Uuden Iloisen Teatterin Herkkua kuin heinänteko -revyyn tähtinä. UIT:n tähtikaartiin liittyvät myös Sami Hintsanen, Kai Vaine, Panu Vauhkonen, Katariina Havukainen ja Antti Lang.

Uuden Iloisen Teatterin toukokuussa ensi-iltansa saava esitys on järjestyksessä sen 41. kevätrevyy. Esityksen ohjauksesta vastaa näyttelijä ja UIT:n revyistä tuttu Sari Siikander. Koreografiat teokseen suunnittelee Tanssii Tähtien Kanssa -tanssija Mikko Ahti. Tanssijoina nähdään Salatut Elämät -sarjasta tuttu Emil Hallberg ja myös koreografina tunnettu Antton Laine, sekä Tanssii Tähtien Kanssa -tanssijat Katri Mäkinen ja Jutta Helenius.

Luvassa on huumorintäyteinen UIT-ilottelu, jossa sketsikohtausten lomassa saa nauttia loistokkaista laulu- ja tanssinumeroista. Esitystä tahdittaa 9-miehinen Jean S. -orkesteri, joka on toiminut UIT:n housebändinä vuodesta 2008.

Sari Siikander siirtyy ensi keväänä UIT:n lavalta ohjaajan rooliin. Siikander teki esikoisohjauksensa kesällä 2018 UIT:n musiikkikomedia Kauniissa Veerassa Lappeenrannan kesäteatterissa. Esitys teki kesäteatterin katsojaennätyksen ja oli sekä yleisön että kriitikoiden suosikki.

–Ensi keväänä UIT:n lavalle nousee niin lauluvoimaa kuin napakkaa sketsinäyttelemistä, puhumattakaan taidokkaista tanssinumeroista. Herkkua kuin heinänteko jatkaa taattua UIT-revyyperinnettä. Olen iloinen, että voimme tarjota vanhoille ja uusille uittifaneille näin monipuolisen ja korkealaatuisen taiteilijakattauksen, kertoo UIT:n teatterinjohtaja Timo Kärkkäinen.

Teksti: UIT:n tiedote

Kuva: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi