Kultainen Venla Gaalassa pukuloistoa (Katso kuvat)

Kultainen Venla Gaalaa vietettiin perjantaina Helsingin Oopperatalossa. Tilaisuutta kunnioitti läsnäolollaan moni suomalaisen televisioviihteen tekijä. Paikalle oli saapunut suomalaisille televisionkatsojille tuttuja ja myös hieman tuntemattomampiakin nimiä. Paikalle oli saapunut muun muassa mainetta ja kunniaa sekä kotimaassa että maailmalla kerännyt Krista Kosonen, joka oli ehdolla parhaaksi naisnäyttelijäksi.

Paikalle tilaisuuteen oli saapunut myös syksyllä leskeksi jäänyt ohjaaja-näyttelijä Janne Virtanen.

Gaalaan paikalle oli saapunut myös enemmän elokuvapuolelta tutuksi tullut, viime vuonna skandaaleissa ryvettynyt Tuntemattoman Sotilaan ohjaaja Aku Louhimies. Louhimies kävi pokkaamassa Eero Ahon puolesta parhaan miesnäyttelijän Venlan, jonka Aho sai roolistaan Antti Rokkana Louhimiehen Tuntemattomassa Sotilaassa.

Paikalla Gaalassa oli myös yrittäjänä ja juontajana tunnettu Anne Kukkohovi

Parhaan naisnäyttelijän Venlan sai Karpissa ihastuttanut Pihla Viitala, joka parasta aikaa kuvaa Yle TV2- kanavalla nähtävästä sarjasta toista tuotantokautta. Viitala nähdään myös Elisa Viihteen alkuperäissarjassa Ivalo.

Vuonna 2018 yleisön suosikkiohjelmaksi nousi Yle TV1- kanavalla jo kymmenen vuotta pyörinyt Puoli seitsemän. Ohjelman juontajat Mikko Kekäläinen ja Susanna Laine kävi pokkaamassa oman Venlassa Gaalassa.

Keisari Aarnio valittiin vuoden parhaaksi draamasarjaksi. Gaalassa palkintoa olivat pokkaamassa myös sarjan päähenkilöitä Susanna Reinbothia ja Minna Passia näytelleet Pilvi Hämäläinen ja Kirsi Ylijoki.

Kuvat: Satumari Kinnunen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi