Joonas Nordman Show tulee taas – Mukana arvovaltaisia vieraita

JOONAS NORDMAN SHOW, kausi 2, Jakso 1, Joonas Nordman, kummapuhelin, tehtävä, peli

Lauantaina on jälleen aika ottaa vieraita studioon, jossa Joonas Nordman omaperäiseen tyyliinsä koittaa kaivaa heidän salaisuutensa esille. Viime keväänä ihmisiä MTV3:n lauantai-illoissa viehättänyt Joonas Nordman Show on taas täällä.

– Samalla tyylillä jatketaan, miten viime keväänä onnistuneesti tehtiin. Se, mikä tietysti on harmi, että viime vuosi toistaa itseään eikä yleisöä tuolla ainakaan alkuun ole, enkä nyt elättele liian suuria toiveita tilanteen muuttumisesta tämän kevään aikana, Nordman toteaa.

Ohjelma tullaan näkemään tutulla ohjelmapaikallaan heti toisen suositun tuotannon, Suurmestarin jälkeen kello 21. Talk Show’n vieraina tulee olemaan erilaisia julkisuudesta tunnettuja henkilöitä ja mukaan on lupautunut myös aivan tasavallan kärkikaartia, suoraan vallan huipulta.

– Se on tietysti hienoa, että pääministeri Sanna Marin on ilmaissut halukkuutensa osallistua ohjelmaan. Toivottavasti saadaan myös aikataulut hyvin natsattua. Hän on ymmärrettävästi hyvin kiireinen. Hän on nämä kaksi kautta yhteenlaskettuna korkea-arvoisin vieras, Nordman iloitsee.

Pääministeri Marin ei ole ensimmäinen vieras, joka valtioneuvostosta Nordmanin vieraaksi tulee, sillä viime kaudella hänen Show’ssaan nähtiin sisäministeri Maria Ohisalo sekä opetusministeri Li Andersson.

– Toki muitakin hallituksen ja opposition poliitikkoja kutsutaan. Oli meillä siellä viime vuonna myös Timo Soini siellä vieraana, Nordman muistuttaa.

Soini on Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja ja hän oli Juha Sipilän hallituksen ulkoministeri, joka ei lähtenyt vuoden 2019 eduskuntavaaleihin enää ehdolle. Nordmanin mukaan ministereiden vierailut eivät aiheuta lisää työtä ohjelmaan valmistautumisen suhteen.

– Ei siinä kokemukseni mukaan enempää keskustelua etukäteen joutunut käymään. Lähdetään jokaisen vieraan elämästä ja elämänpiiristä. Sieltä ne teemat löytyvät, mistä puhutaan, Nordman valaisee.

Lauantaina kello 21 alkavassa lähetyksessä vieraana ovat toimittajana ja koomikkona tutuksi tullut Jukka Lindström. Laulu Rakkaudelle- ohjelmasta tuttu Marja Hintikka ja Putouksessa itsensä läpilyönyt Dennis Nylund.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: MTV

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi