He ovat maskin takana

Masked Singer Suomi (9) Kausi 1 - Kausi 1, 9/10. Kilpailussa on mukana vielä neljä hahmoa, jotka taistelevat kolmesta finaalipaikasta. Kisa siitä, kuka arvaa oikein on kovaa, mutta niin on myös esitysten taso. Vieraileva panelisti Jannika B uskoo päässeensä mysteerin jäljille. Apuun tulevat myös äärimmäiset johtolangat. Pääsevätkö Jenni Kokander, Janne Kataja ja Maria Veitola niiden avulla arvailuissaan maaliin, ennen kuin kaikki lopulta paljastuu. Kuka on maskin takana?

Masked Singer Suomen loppuhuipennus häämöttää. Enää on jäljellä neljä hahmoa, joiden henkilöllisyys ei ole vielä paljastunut, ainakaan suurelle yleisölle.

Viihteen Olohuoneen toimituksen päälliköt päättivät ottaa härkää sarvista ja tehdä pientä salapoliisityötä selvittääkseen, ketä oikein hahmojen takana on.

Tehtävä osoittautui yllättävän vaikeaksi ja tuotantoryhmän ehdottoman vaitiolovelvollisuuden vuoksi vinkkejä ei ollut saatavilla sisäpiiristä. Ohjelma on kuitenkin pitkin kulkuaan tarjonnut erilaisia vinkkejä ja tarkalla korvalla kuunnellen henkilöllisyyksiä alkoi paljastumaan.

Lähdetäänpä perkaamaan, mitä mieltä päätoimittaja Joni Hildén ja toimituspäällikkö Juhamatti Nieminen on, ketä maskin takaa löytyy.

Ampiainen

Ampiaisen takaa löytyy Erika Vikman

Juhamatti Nieminen:

Ampiaisen sisältä paljastuu Erika Vikman. Liikehdinnät ja eleet puhuvat tämän puolesta, kuten myös Las Vegasin mainitseminen yhdeksi ihannekaupungikseen. Erikan tiedetään ihastuneen kasinokaupungin atmosfääriin vieraillessaan siellä miehensä Dannyn kanssa.

Joni Hildén:

Ampiaisesta ei kahta sanaa. Hahmon takana on ehdottomasti vuoden 2016 tangokuningatar Erika Vikman. Ampiaisen eleet ovat täysin samanlaiset kuin Erika Vikmanilla. Tästä ei voi missään nimessä erehtyä.

Peacock

Viihteen Olohuoneen panelistit ovat yksimielisiä, maskin takaa löytyy Pandora

Juhamatti Nieminen:

Tämä on ehkä nelikon mystisin hahmo. Ei puhu suomea, vaikka ilmoittikin omaavansa juuria Karjalassa. Kuitenkin esiintynyt yli 60 000 ihmisen edessä, kokenut menestyksen ja konkurssin – aivan kuin Ruotsin lahja ysäritaivaalle Pandora, joka koki täydellisen romahtamisen aikanaan 2000-luvun alussa erotessaan miehestään. Nykyisin rinnalla on porilaislähtöinen ex-kiekkoilija, joka on tehnyt Pandorasta myös puolisuomalaisen.

Joni Hildén:

Aluksi tämä hahmo hämmensi suuresti ja olen luullut hänen olevan Hanna Pakarinen, Saara Aalto tai jopa Sirpa Selänne, mutta pienien vihjeiden avulla olen nyt aivan varma, että kyseessä on takavuosien ruotsalainen poptähti Pandora.

Heinäseiväs

Juhamatti Nieminen:

Vekkuli tapaus, jonka alla panelisteja on hämmentänyt Neljä Ruusua -bändin keulakuva Ilkka Alanko. Laulusoundi täsmää sekä vihjeet kallellaan olemisesta Viron suuntaan kuin myös viehtymys aurinkolaseihin ja koripalloon.

Joni Hildén:

Ihan ensimmäinen ajatus itselläni oli, että kyseessä on suomalaisen rockin yksi suurista, Michael Monroe. Mieli kuitenkin muuttui ja hahmo on ollut todellinen mysteeri. En vielä tänä päivänäkään olisi osannut sanoa, kuka on Heinäseiväs, mutta kun itselleni hyvin tärkeä ihminen kertoi varmuudella sen olevan Pyhimys, on se uskottava. Vinkit aurinkolaseista paljastaa sen.

Leijona

Sami Hedberg vai Mikko Leppilampi? Panelistimme ovat eri mieltä, kuka löytyy Leijonan maskin takaa.

Juhamatti Nieminen:

Karismaattinen hahmo, joka ei voi olla ketään muu kuin multitalentti Sami Hedberg. Harva tietää, että stand up -keikkojensa ohella Sami on kunnostautunut myös musiikin saralla The Comedians -yhtyeen laulajana. Kehonkieli on sama kuin myös ääni. Sami on julkisuudessa kertonut halunneensa nuorena sisustusarkkitehdiksi aivan kuin Leijona.

Joni Hildén:

Tämä on ollut kanssa hyvin mystinen hahmo. Ensimmäinen ajatus Leijonasta oli Juhani Tamminen, mutta Jussi-patsaan saaminen muutti sen ajatuksen. Vaikka Tammiselta menestystä löytyy, ei hän sentään ole Jussi-patsasta vielä saavuttanut. Saman alan mies taustalta silti löytyy, sillä parinkymmenen vuoden ajan suomalaisten olohuoneissa ilahduttanut Mikko Leppilampi on pelannut jääkiekkoa, joten ei voi olla muuta vaihtoehtoa kuin Leijona on Mikko Leppilampi.

Aika näyttää, kuinka asiantuntevaa raatimme tällä kertaa oli.

Teksti: Joni Hildén ja Juhamatti Nieminen

Kuvat: MTV Masked Singer Suomi

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi