Hanna-Maaria Michael Monroen tuesta: “Ihan mieletöntä!”

Sunnuntaina on vuorossa kolmas X-Factor Suomen livelähetys. Jäljellä on enää neljä kilpailijaa, joista kaksi saa lähetyksen päätteeksi lähtöpassit. Tämän vuoden yksi suurimmista voittajasuosikeista on upeaääninen Hanna-Maaria Tuomela, joka sai tuen myös hyvin yllättävältä taholta, kun rokkari Michael Monroe kertoi asettuvansa Hanna-Maarian taakse.

– Ihan mieletöntä, en osannut yhtään odottaa tuota, Hanna-Maaria riemuitsi kuullessaan Michael Monroen tuesta.

Riemuun yhtyi myös Hanna-Maarian tähtivalmentaja Suvi Teräsniska. Teräsniska näkee tietysti omissa suojateissaan paljon potentiaalia ja kisan kovetessa, myös paukutkin kovenevat sitä myöten. Hanna-Maarian eduksi hän näkee ilman muuta tämän omat kappaleensa.

– Hanna-Maaria on tyyppinä sellainen, että sieltä löytyy hienoja omia biisejä niin nyt täytyy hänen kanssaan tulla parhaalla mahdollisella biisillä tähän kisaan, Teräsniska totesi.

Hanna-Maaria on jo kahdessa ensimmäisessä livelähetyksessä osoittanut olevansa koko kilpailun parhaimmistoa. Hän vaikuttaa olevan kaikin puolin hyvin valmis paketti ja osaa ottaa niin yleisönsä kuin on myös sanavalmis haastatteluissa. Silti nainen itse ei olisi uskonut tällaiseen menestykseen, jonka on tähän mennessä saanut osakseen.

– En mä tajua vielä tätä edes todeksi. Mulla oli tosi kova jännitys siitä, että pääsenkö jatkoon ollenkaan. Nyt on vähän epätodellinen olo, niin katsotaan missä vaiheessa tämä todellisuus imeytyy mun aivoihin, Hanna-Maaria fiilisteli viime sunnuntain lähetyksen jälkeen.

Kaksi vain voi mennä jatkoon sunnuntain lähetyksestä. Hanna-Maarian mukaan jokaisella tässä vaiheessa jatkossa olevalla on realistiset mahdollisuudet ottaa paikkansa finaalissa.

– Me ollaan kaikki ihan mielettömän hienoja artisteja, että nyt on mahdotonta sanoa sitä, kuka on paras. Mennään nyt enemmän makukysymyksiin, että kuka iskee parhaiten massaan, Hanna-Maaria tietää.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Miikka Hildén, Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi