Suurmestari palaa ruutuihin – Selviääkö Pilvi Hämäläinen kastumatta?

MTV:n suosittu ohjelma Suurmestari palaa ohjelmistoon 27. maaliskuuta. Suurmestarina jatkaa viime tuotantokauden tapaan Jaakko Saariluoma ja hänen oikeana kätenään nähdään Pilvi Hämäläinen.

– Ohjelma tulee lauantai-iltaisin, paraatipaikalla tunnin ohjelmana. Kymmenen jaksoa tulee pitkin kevättä ja taatusti riemullisia hetkiä on luvassa, suurmestarina jatkava Saariluoma toteaa.

Kuten viime kaudella, nähdään tänä keväänäkin neljä vakiokilpailijaa, joiden lisäksi on yksi vieraileva tähti. Vakiokokoonpanoon tällä kerralla kuuluvat suomalaisen komedian suuriin nimiin kuuluvat Aku Hirviniemi ja Kiti Kokkonen, lahjakas näyttelijätär Minka Kuustonen sekä kirjailija Miika Nousiainen.

– Ideana on se, että olen suurmestarina keksinyt erilaisia tehtäviä, jotka voivat olla mitä tahansa taivaan ja maan väliltä. Kilpailijat sitten yrittävät ratkaista ne ja saavat sillä hetkellä aina tietää, millaisesta tehtävästä on kysymys, Saariluoma kertaa.

Vaikka kyseessä on ennen kaikkea viihdeohjelma, ei kilpailijoilla etukäteen ole tiedossa tehtävät eivätkä he ole pystyneet niihin valmistautumaan. Tämä asettaa heidät tilanteeseen, jossa paineet saattavat kasvaa ja se näkyy sitten myös suorituksessa.

– Kyllä siinä oli vähän se sellainen sama, kun katsoo televisiovisailuja kotona ja miettii, miksi tuo ei nyt tuota tiedä, vaikka sen oikeasti tietäisi. Tavallaan se paine, jännitys ja aika saa monesti yksinkertaisenkin tehtävän tuntumaan vaikealta, Nousiainen pohtii.

Ohjelmassa tuomarina toimiva ja kilpailijoita lähietäisyydeltä tarkkaileva Pilvi Hämäläinen ei saanut aina ensimmäisellä tuotantokaudellakaan nauttia koskemattomuudesta ja välillä saattoi myös vaatteet kastua.

-Ei se minun osaltani ihan koskemattomana kyllä taaskaan mennyt, Hämäläinen myöntää.

Teamsissä käydyssä haastattelurupeamassa Hämäläisen viereisessä ruudussa oleva suurmestari vahvistaa, että hänen oikea kätensä ei täysin kuivana selvinnyt tälläkään kaudella.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: MTV, Tuomas Klemola

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi