Michael Monroe ylistää Hanna-Maariaa

X-Factor Suomen livelähetykset jatkuvat sunnuntaina Helsingissä. Kahden ensimmäisen viikon aikana Michael Monroen valmentamat bändit ovat saaneet väistyä estradilta. Tämä tietenkin on harmittanut rokkitähteä.

– Nykyään on muotia, että suositaan tuollaisia naislaulajia. Bändit eivät ole olleet viime aikoina kauheasti esillä, Monroe valitteli viikko sitten.

Viime viikolla tippunut 6G osoitti omalla Tarzan ja Jane– kappaleellaan, että heillä olisi ollut paikka jatkaa kilpailussa, mutta tuomariston päätöksellä urakka heidän osaltaan päättyi toiseen livelähetykseen. Monroe ei lannistu, vaan meinaa jatkaa bändin auttamista tulevaisuudessakin.

– Tosi hienoja kundeja, vilpittömiä, aitoja ja kilttejä. He ansaitsevat todellakin suuren suosion. Huikean matkan tulleet tuossa ja kehittyneet aivan mielettömästi. Mä aion jatkaa heidän kanssaan yhteistyötä, vaikka tämä nyt loppui näin, Monroe lupasi.

6G:n energinen esitys lumosi Michael Monroen täysin ja kappale valinta oli täydellinen, vaikka sillä ei nyt jatkopaikkaa irronnutkaan. Yleisö oli esityksen jälkeen myös aivan haltioissaan.

– Tosi hauska biisi. Siitä pitäisi tehdä kesäsinkku, Tarzan ja Jane. Se kertoo nettideittailuista. Se oli hieno teksti. Heillä on hyvää sisältöä teksteissä eikä mitään kornia. Niillä on ajatusta siinä ja ovat todellakin tulleet pitkän matkan, monta vuotta ovat kehittäneet sitä biisinkirjoitustakin, Monroe valaisi.

Kun Michael Monroen omat suojatit ovat nyt poissa, niin miehen on nyt löydettävä oma suosikkinsa muiden artistivalmentajien joukkueista. Sen rokkari on omien sanojensa mukaan löytänyt ja yksi on lumonnut miehen sydämen.

Hanna-Maaria, Hanna-Maaria on mun seuraava suosikkini, koska hän tekee omia biisejä ja hyviä sellaisia, kuten 6G ja se on mun mielestä parasta tässä formaatissa. Sillä tavalla tämä eroaa muista laulukilpailuista, kun tänne saa tuoda omia biisejä, rokkari paljasti.

X-Factor Suomi suorana lähetyksenä MTV:llä sunnuntaina kello 19:30 alkaen ja Xtra Factor heti suoran lähetyksen jälkeen Subilta.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Joni Hildén, Miikka Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi