Voittaja PO Liitikko “Ruskea tulevaisuus on valmis hallitusvastuuseen”

Ruskean tulevaisuuden vaalivalvojaisissa Pasilan seiskastudiolla oli lauantai-iltana iloinen tunnelma, kun puolueen puheenjohtaja Pentti Olavi Liitikko oli juuri saanut kansalta mandaatin, joka saattaa viedä ruskean tulevaisuuden Antti Rinteen hallitukseen.

– Ei ole Antti Rinne vielä soittanut, mutta olemme valmiita hallitukseen, kaikkien asialla oleva Liitikko vakuutti vaalivalvojaisissa.

Pitkin kevättä PO Liitikko on ilmoittanut olevansa kaikkien asialla, vaikkakin sitten ristiriitaisuuksien sattuessa hieman keventänytkin kantaansa. Heti ensimmäiseksi hän meinaa laittaa Pentin asiat kuntoon.

– Lähdemme varmasti ajamaan sitä, että Pentillä olisi mahdollisimman mukavat oltavat eli takseja aletaan tilailemaan tässä pikkuhiljaa, että Pentin ei tarvitse kävellä ja sellaisia torkkupeittoja olen kuullut, että näillä paremmillakin poliitikoilla on. Niillä varmaan mennään, Liitikko totesi.

Pentti Olavi Liitikon kampanjaa vauhditti myös Yhdysvaltain presidentti Donald Trump, joka kävi antamassa oman kannustuksensa kesken kiihkeimmillään olevan kilpailun. Trumpilla oli omat metkunsa, jolla hänen mukaansa voitto Nöpö-Felixistä olisi irronnut.

Pentti Olavi Liitikko on näyttelijä Ernest Lawsonin kehittämä roolihahmo, joka voitti vuonna 2019 Putouksen hahmokilpailun. Voitto oli neljällä Putous-kaudella mukana olleelle Lawsonille ensimmäinen.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi