TVOF uusi kausi käynnistyy – Tähtivalmentaja syyllistyy rikkeeseen

The Voice of Finland palaa perjantaina ruutuihin seitsemännen kauden jaksoilla. Heti ensimmäisestä jaksosta lähtien luvassa on kyyneleitä ja draamaa. Tähtivalmentajat harkitsevat tarkasti, kenet valitsevat ja joidenkin kilpailijoiden kohdalla päätös saattaa venyä kohtalokkaasti.

Yksi laulajista saa tuoreen tähtivalmentajan Toni Wirtasen unohtamaan säännöt ja hän päätyy kurkkaamaan, minkälainen laulaja on äänen takana. Anna Puulla on vaikeuksia pysyä housuissaan, kun hän löytää oman valmennettavansa.

Redrama puolestaan ihastui silmittömästi yhteen kilpailijaan. Hän lupasi tehdä kaikkensa, jotta tämä kilpailija liittyisi hänen joukkueeseensa.

– Sä olet uskomaton! Tuota ei moni ihminen maailmassa osaa. Teen mitä vaan, että tulisit joukkueeseeni! Pyydän, pyydän, pyydän! Minulla ei ole ollut ketään tiimissäni koskaan, jota voisi millään tavalla verrata sinuun, Redrama kehui.

Kauden ensimmäinen jakso nähdään Nelosella perjantaina kello 20 alkaen. The Voice of Finlandin tähtivalmentajina toimivat Olli Lindholm, Anna Puu, Toni Wirtanen ja Redrama. Juontajina toimii viime vuoden tapaan Heikki Paasonen sekä uutena kasvona Elina Kottonen.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Saku Tiainen (Nelonen / The Voice of Finland)

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi