Tuntemattoman näyttelijät ristiriitaisin tunnelmin Jussi Gaalaan

Aku Louhimiehen Tuntemattoman sotilaan näyttelijät Eero Aho ja Matti Ristinen saapuivat Jussi Gaalaan ristiriitaisissa tunnelmissa. Viime aikojen kohu Louhimiehen ympärillä sai näyttelijät kertomaan illan tunnelmistaan.

– Ristiriitaisilla mielillä ja haluan tietysti kaikille nyt sanoa, että haluan tukea näitten naisten hienoa ulostuloa. Musta se on arvokasta ja arvostettavaa. Toivottavasti tästä päästään johonkin keskusteluun ja joihinkin sellaisiin asioihin, ettei tämmöistä ei koskaan enää tapahdu, Aho kommentoi.

Eero Aho harmittelee, että naiset ovat saaneet ikävän vastaanoton kertoessaan kokemuksistaan.

– Olen hämmentynyt siitä, että noiden naisten päälle on heitetty niin paljon lokaa noissa somekeskusteluissa, mitä en ymmärrä. He eivät ole mitään virheitä tehneet, eivätkä he ole olleet mitenkään huonoja ihmisiä millään lailla vaan päinvastoin, Aho kannusti.

Myös Matti Ristinen kommentoi omia tunnelmiaan.

– Tietysti toivon mukavaa iltaa. Ja tietysti vähän ristiriitaiset fiilikset sattuneesta syystä, mutta uskon että kun tässä tarpeeksi herkistytään kuuntelemaan ja kunnioitetaan toistemme mielipiteitä, ajatuksia sekä kokemuksia niin päästään dialogiin, Ristinen kommentoi.

Aho ja Ristinen toivovat kuitenkin kummatkin, että illasta pystyttäisiin nauttimaan ja juhlimaan suomalaista elokuvaa kaikesta huolimatta.

– Totta kai se nyt leimaa tätä Jussi gaalaa vähän, mutta siitä huolimatta täällä ollaan juhlimassa vuoden 2017 suomalaista elokuvaa. Ja sitä juhlitaan, Ristinen kommentoi.

– Toivoisin, että voitaisiin tämä juhla olla hyvillä mielin ja juhlia yhdessä suomalaista elokuvaa sekä näitä elokuvia mitä täällä ollaan tehty, mutta ymmärrän, jos kaikki ei siihen pysty. Sekin on minun mielestä ymmärrettävää. Mutta yritettäisiin juhlia tätä kotimaista elokuvaa ja palata tähän asiaan sitten sen jälkeen taas uudestaan, Aho toivoo.

Mielenkiinnolla odotamme, mitä ilta tuo tullessaan ja kuka palkinnot saa.

Teksti ja kuvat: Linda Hildén

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi