Tunteiden paloa Espanjan auringon alla – Kasmir ja Aki Tykki löysivät toisensa

Vain elämää kausi saatiin käyntiin, kun Dannyn päivä valloitti kotikatsomoiden ruudut. Seuraavaksi näemme, mitä Kasmirin päivä pitää sisällään ja kuinka muut pöydän artistit ottavat haltuun tämän huikean artistin biisit.

Tänään 3.5 ja huomenna 4.5 klo 20 pääsemme nauttimaan Kasmirin päivästä. Tällä kaudella on paljon upeita ja herkkiä artisteja, jotka muovaavat toistensa biiseistä toinen toistaan uskomattomimpia versioita. Kasmir on tämän hetken yksi taitavimmista artisteista, josta ei kollegatkaan ole eri mieltä.

Kasmirin sanoin ohjelmaan pyydetyksi tuleminen oli hänelle kunnia, eikä päätöstä ollut vaikea tehdä, kun kuuli keitä ohjelmaan, oli muita tulossa.

– Iso ohjelma kuitenkin ja monille artisteille merkittävä asia ollut omalla urallaan. Oli tosi helppo päätös lähteä mukaan. Ja kun ei hirveästi noita tyyppejä tuntenut, niin oiva tilaisuus tutustua paremmin, Kasmir kuvaili.

Ei romanssi vaan bromanssi

Espanjan auringon alla syntyi myös uusia ystävyyksiä, kun Kasmir ja Aki Tykki lähentyivät. Molempien herrojen sanoin heille syntyi bromanssi. Miesten välinen bromanssi meni jopa niin pitkälle, että he sattuivat laittamaan vahingossa samanlaiset kengätkin jalkaansa samana päivänä. Aki Tykki oli mukana myös Kasmirin levyjulkkareissa.

– Siinä oli vähän samanlaista nokkelaa, kuivahkaa, semmosta muusikkohuumoria. jota itse rakastan. Meil oli kyllä hauskaa. Ja kun olin miettiny, että nauraaks Aki, mutta sain sen kyllä repeemään monta kertaa, mies fiilisteli lähentymistä nauraen.

Ohjelmassa jokainen kertoo hyvinkin henkilökohtaisia asioita ja tunnelma on tiivis, joten ystävyyssuhteiden muodostuminen on helppoa. Kasmir toivoikin, että pöydän artisteista tulisi ystäviä, joita voisi tavata vielä ohjelman jälkeenkin.

– Taisin todetakin jossain vaiheessa, että jos tän Espanjan reissun jälkeen niitä saa kutsua ystäviks, niin oon aika onnekas, Kasmir kertoi selkeää lempeyttä äänessään.

Päätös Axl Smith kohulle

Kasmir joutui kovaan pyöritykseen, kun media täyttyi Axl Smithin salakuvaukseen liittyvästä kohusta. Mies sai siitä oman osansa ja joutui myös syytetyn penkille, vaikka lopulta paljastuikin, että Kasmir oli yksi uhreista. Kohu oli henkisesti raskas ja hän joutui paljon turvautumaan läheisiinsä sekä sillä oli suuri vaikutus myös miehen uraankin. Kaikki on kuitenkin nyt takanapäin, ja Kasmir kertoikin, että tämän ohjelman jälkeen ei aio enää vastata kohuun liittyviin kysymyksiin.

– Se oli kuitenkin vaikein asia koko mun elämäni aikana. Jotenkin sitä kumminkin perheen sekä lähimmäisten tuella ja rakkaudella pystyy nousemaan mistä vaan, Kasmir avasi.

Median ja kansan ryöpytys vaikutti Kasmiriin myös ihmisenä tietenkin, koska kyseessä oli kuitenkin vakava syytös.

– Ei niin paljon huonoa, etteikö jotain hyvää. Mulle tossa suurin ehkä on semmonen ollu, että arvottaa asioita vähän eri tavalla. Tietää selkeemmin sen mitä haluaa elämässä tehä ja ketä ihmisiä haluaa pitää lähellä. Ja jos sä sen näät kirkkaasti, niin se on arvokas asia, mies kertoi kohun vaikutuksista.

Kasmirin jaksoissa tuskin kyyneleiltä vältytään ja ohjelmassa näemme varmasti avautumisia kipeistäkin asioista, koska herkkä mies kertoo niistä hyvin avoimesti. Hän kuitenkin toivoo salakuvaukseen liittyvän kohun jäävän jo taakse, eikä halua aiheesta enää puhua enempää.

Katso ensimmäinen Kasmirin tunteikas jakso tänään Neloselta klo 20.

Teksti ja kuvat: Linda Hildén

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi