TVOF-tuomari Olli Lindholm odottaa tasokkaita livelähetyksiä – “Hitto vie tulee tasokas live”

The Voice of Finlandissa käynnistyy livevaihe perjantaina. Jokaisessa tiimissä on jäljellä enää neljä kilpailijaa. Neljänneltä kaudelta yhdessä Redraman kanssa mukana ollut Olli Lindholm uskoo omaan nelikkoonsa, mutta pitää myös kilpailijatiimien laulajia kovina.

– Kun tuossa äsken kuuli meidän kaikkien neljän tiimin esitykset, niin kyllä hitto vie tulee todella tasokas live, Lindholm hihkui.

Lindholm on ollut mukana The Voice of Finlandin tuomaristossa nyt neljättä kautta. Hän on vuosien varrella nähnyt useita yrittäjiä, mutta myös omaa toimintaansa hän on alkanut katsomaan kriittisemmin.

– Kyllä tämä haastavaa on ollut, kun tämä on neljäs kausi, niin sitä sitten tulee itsellensä ankarammaksi, Lindholm totesi.

Potentiaalisia esiintyjiä on siis ainakin luvassa, kun perjantaina Turun Logomosta lähetykset käynnistyvät. Vaikka nauhoituksissa joku esiintyjä on saattanut loistaa, niin se ei tee hänestä välttämättä tähteä livelähetyksissä. Lindholmin mielestä jyvät seulotaan akanoista vasta liveyleisön edessä.

– Varsinkin tuossa livevaiheessa, niin aika nopeasti se, kenenkä hermo kestää, kuka pystyy nauttimaan siitä. Monet on vielä treeneissä tosi hyviä, mutta sitten kun tulee itse se hetki, niin ei vaan. Urheilussa on sama juttu, että kuka sillä hetkellä kun on se kilpailu ja painetilanne on kovin, kuka siinä tilanne pystyy nauttimaan, niin se vie sen aina, Lindholm mietti.

Yö-yhtyeen solistina tunnetuksi tullut Olli Lindholm ei halua lähteä vertailemaan kilpailun tasoa aikaisempiin vuosiin.

– En mä näkisi, kun aina puhutaan että nyt on kovempi ja kovempi, niissä nyt sellaista. Ehkä joissain biiseissä joku toinen on tunnetumpi kuin toinen, niin se ehkä tuntuu siltä. Kyllä nämä ihmiset, jotka täällä laulajina ovat, niin he ovat tasokkaita. Sitten se on viime kädessä ihan sattuman kauppaa, että kenestä tulee jonain päivänä stara ja kenestä ei, Lindholm kiteytti.

The Voice of Finlandin ensimmäinen livelähetys perjantaina 7. huhtikuuta kello 20:00.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Miikka Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi