TTK:ssa mukana olevalle Marita Taavitsaiselle kannustusta kotoa “Äiti kaikkihan sieltä putoaa”

Sunnuntaina tanssin aloitti iskelmätaivaalla jo vuosien ajan loistanut Marita Taavitsainen yhdessä tanssinopettajansa Sami Heleniuksen kanssa. Kokeneelle laulajalle ensimmäisenä estradille meneminen tuotti pientä jännitystä.

– Koko päivän joutui ajattelemaan, että kunhan olisi hereillä siinä ensimmäisessä. Sitten se on ohitse, se menee niin nopeasti. Jos sen missaa niin sitten se on voi voi, Taavitsainen tokaisi.

Taavitsainen vertasi Tanssii Tähtien Kanssa- esiintymistä siihen, kun on olisi konsertissa vierailevana tähtenä.

– Heti pitäisi olla lämpöisenä ja heti pitäisi olla silmät selällään, suu auki vai mitä tässä tehdään. Niin tässä tanssittiin, Taavitsainen naurahti.

Iskelmätähti on lähtenyt ohjelmaan hyvillä mielin ja hän onkin ollut hyvin otettu siitä, että pyydettiin mukaan. Siitä huolimatta konsepti on tuntunut hieman raadolliselta kaikkine tippumisuhkineen.

– Ihanaa, kun saan yksityisen tanssinopettajan kanssa olla joka aamu kymmeneltä salilla ja kahteen vedetään, Taavitsainen iloitsi.

– Tämä porukka on ihan mieletön. Siksi tietysti tämä pudotus on aika traagista ja tosi surullista, ikävää, tylsää ja synkkää.

Pudotuksen synkkyyteen Marita Taavitsainen sai kotoa hyvin kannustavia sanoja, jotka vie häntä eteenpäin.

– Lapseni sanoi, että ”äiti kaikkihan siitä putoaa”, Taavitsainen paljasti.

Iskelmätähdelle, joka on tottunut esiintymään yleensä iltaisin, on joka aamuinen harjoituksiin lähteminen tuottanut pikkuisen vaikeuksia.

– Hän on innostunut, mutta vähän myöhästelevä. Nykyään kyllä jo paremmin aikataulussa pysyvä. Silloin kun saadaan saliin, niin tekee töitä ihan ahkerasti, Helenius kuvaili Taavitsaista oppilaana.

Taavitsainen paljasti, että ei ole oikein koskaan treenannut mitään eikä sen vuoksi tiedä miten siihen treenaamiseen syttyy. Opettajalleen hän antoi toiveen, että saisi enemmän takapuoleen potkimista ja ruoskintaa, kun nyt on menty hieman liian helposti ja löysästi.

– Eiköhän me saada tuollainen kuorittua tästäkin opettajasta, Helenius lupasi.

Nähtäväksi jää kuinka sitten käy. Onko ensi viikolla uudestisyntynyt Marita Taavitsainen TTK- parketilla.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi