Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski herkistivät juontajan

Tanssii Tähtien Kanssa- kilpailussa jo toistamiseen yleisön valloitti näyttelijä Hannes Suominen yhdessä tanssinopettajansa Kia Lehmuskosken kanssa. Suominen on antanut kameroiden ulkopuolella itsestänsä hieman ujohkon kuvan ja tämän illan lähetyksessä esille nousi myös se, kuinka hän jännittää esityksiään.

– Varsinkin tällaisissa tilanteissa, kun on niin vähän aikaa harjoitella. Siinä pitää oikein keskittyä, että muistaa kaikki asiat ja se menee niin kuin on harjoiteltu, Suominen totesi.

Kun Suominen tanssiparinsa kanssa astelee lavalle, niin jännityksestä ei ole enää tietoakaan. Upeilla liikkeillään hän hullaannuttaa studioon saapuneen yleisön ja aplodit ovat todella räiskyvät. On oikeastaan käsittämätöntä, kuinka pystyykin kanavoimaan jännityksensä noin.

– Siinä pitää vaan jotenkin rauhoittua ja keskittyä vähän. Olla itsekseen hetki, Suominen paljasti reseptinsä jännityksen purkamiseen.

Suominen yhdessä Kia Lehmuskallion kanssa sulatti tanssillansa kaikkien sydämet, myös tuomariston ja juontajien. Ohjelmassa nähtiin myös tunteikas hetki, kun Mikko Leppilampi vain vaivoin kykeni pidättämään itkuansa Suomisen suorituksen jälkeen. Ihmisten sydämet sulattanut tanssi näytti heidän suorittamaan helpolta, vaikka tähti itse oli eri mieltä.

– Tuo on tosi vaikea tanssi. Siinä on niin paljon kanta-askelia eikä kanta-askelia. Se on teknisesti yllättävän vaikea tanssi, Suominen kertoi.

Jos Hannes Suomisen suoritus sai yleisön ja tuomarit haltioitumaan, niin Marita Taavitsaisen tanssi ei samanlaista suosiota kerännyt, vaikka aloittikin omalla bravuurikappaleellaan Andre. Tuomaristo lyttäsi eikä yleisön äänet riittäneet, jolloin Taavitsaisen ja Sami Heleniuksen tanssit päättyivät tähän viikkoon.

– Jos askeleissa tippuu niin, se on aika valitettavaa. Se on tosi vaikeaa saada kiinni kesken tanssia. Sitten tuli mieleen, kun ihan alussa lauloit, niin se voima mikä kehossa tarvitaan äänen tuottamiseen, on käsittääkseni aika mieletön. Se sama voima kehossa me tarvitaan tanssimiseen ja valitettavasti tanssiasennossa lysähdit sinne omien hartioiden väliin, kuului Helena Ahti-Hallbergin palaute Taavitsaiselle.

Taavitsaisen kanssa lähellä putoamista kävi Aki Linnanahde. Mediapersoona Linnanahteelle tanssi on ollut aivan uusi juttu ja kokemus. Silti hän on nauttinut jokaisesta päivästä, kun on saanut olla mukana. Mahdolliseen tippumiseen hän osasi kuitenkin suhtautua rennosti.

– Sanotaan näin, että jos lähtö olisi tullut, niin sitten se olisi tullut. Tämä on pelin henki, Linnanahde totesi.

Yksi päivän yllättäjistä oli Pekka Poudan ja Jutta Heleniuksen tanssi. Katsomossa istuneella Jone Nikulallakin alkoivat sukat pyörimään jaloissa, kun Mikko Herranen veti kunnon rockia ja pari tuli lavalle tummiin pukeutuneena, Kissiä muistuttava maski päällä.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Miikka Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi