Tomi Tuomisen uusin single lähes valmis – Syksyllä edessä paluu teatterilavoilla

Viime kesänä Tomi Tuominen julkaisi ensimmäisen singlensä Elämä. Helmikuussa tuli lisää musiikkia ulos, kun ilmestyi single Roihuumaan. Tänä kesänä on luvassa jälleen uutta musiikkia, sillä mies on lähiaikoina julkaisemassa peräti kolme uutta kappaletta.

– Kolme sinkkua sain Finnvoxilta justiin kuunneltavaksi. Ne ovat Risto Hemmin miksaamia ja ensi viikolla mennään viimeistelemään ne biisit. Sitten kun vielä pari biisiä tehdään, niin on jo levy kasassa ja sitten pikku hiljaa ruvetaan sitä lyömään kansiin, Tuominen vahvisti.

Levy on siis kohta puolin jo lähellä valmistumista, vaikka vielä ei moottoriurheilun parista paremmin tunnettu Tuominen täyttä lupausta anna siitä, milloin ensimmäinen pitkäsoitto näkisi päivänvalon. Hän on nauttinut silminnähden musiikin tekemisestä ja on lumoutunut siitä jopa niin paljon, että haluaa jatkaa edelleen levyn tekemisen parissa.

– En mä vieläkään lupaa mitään. Tämä on Iisakin kirkko, mitä rakennetaan. En mä halua tätä valmiiksi, koska sitten se loppuu se tekeminen. Mä diggaan niin tästä tekemisestä, Tuominen naurahti.

– Pakkohan se on jossain vaiheessa valmiiksi saada. Hyviä biisejä oli kyllä taas.

Teatteri kutsuu taas monitoimimiestä

Musiikin lisäksi Tomi Tuomista voi nähdä teatterilavalla, sillä hän esittää Lohjan Teatterin syksyn uutuudessa Nunnia ja Konnia– musikaalissa egoilevaa rikollispomoa Curtisia. Teatterimaailma ei ole Tuomiselle aivan uutta, sillä mies nähtiin jo kaksi vuotta sitten My Fair Ladyssa samaisessa teatterissa.

– Sairaan makeata taas mennä tekemään. Meillä on 20 näytöstä ja lokakuussa on ensi-ilta, Tuominen fiilisteli.

Estradilla nähdään Tuomisen lisäksi myös hänen parempi puoliskonsa, vaimonsa Annina Tuominen, joka näyttelee Maria Robertin roolin. Näytelmän Lohjan Teatterin lavalle ohjaa Sari Niinikoski ja ensi-ilta on 27. lokakuuta.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi