Monitaituri Tomi Tuomisen uusin single ulkona “Teksti syntyi eräänä tihkusateisena yönä”

Monitaituri Tomi Tuomisen itsesanoittama kappale Hiljaisuus julkaistiin Tomin synttäripäivänä 8.11.2018. Samaan aikaan Tomi julkaisi kappaleesta musiikkivideon. F1-selostusten ja musiikin lisäksi Tomi on mukana myös Nunnia ja konnia -teatteriesityksessä.

Hiljaisuus on Tuomisen kolmas single. Kappale on tunnelmaltaan rauhallinen ja tekstiltään henkilökohtainen.

– Teksti syntyi eräänä tihkusateisena yönä hyvin nopeasti. Kaikenlaista pyöri mielessä ja sormet alkoivat naputella tarinaa talteen. Siinä ei varmaan mennyt puolta tuntia pidempään, kun tämä teksti oli valmis. Kyllähän se vähän omista tunnelmista siirtyi paperille, kertoo laulaja ja kappaleen sanoittaja Tomi Tuominen.

Sävellys on Aki Rädyn käsialaa, jonka kynästä on syntynyt muitakin kappaleita tulevalle levylle.

– Lähetin heti seuraavana päivänä tekstin Akille ja pyysin tsekkaamaan saako siitä jotain aikaan. Ensimmäinen demo upposi minuun välittömästi ja siitä tämä sitten syntyi valmiiksi.

Kappaleella taustoja laulaa Tomin vaimo Annina, jolta kuullaan myös tulevalla albumilla yksi soolobiisi. Annina on mukana myös julkaistulla musiikkivideolla.

– Halusin Anninan Hiljaisuuteen mukaan, sillä teksti saa mielestäni vielä laajemman merkityksen naisäänen kanssa. Lisäksi Anninan oli helppo laulaa levylle yksi oma kappale, kun sukunimikin täsmää bändin nimen kanssa, hymyilee Tomi Tuominen. Tomin bilebändikokoonpanon nimenä on siis ytimekkäästi Tuominen, joka omien sanojensa mukaan “bailaa, jytää ja rokkaa”.

Paluu teatterilavalle

Uuden singlen ja televisiotöiden lisäksi Tomi Tuomista työllistää tällä hetkellä Lohjan teatterin musikaali Nunnia ja konnia, jossa hän esittää toista miespääosaa.

– Roolihahmoni on konnapomo Curtis Jackson, joka on todella egoistinen ja inhottava tyyppi. Toisaalta taas hän on kaiken egonsa takana haavoittuva ja myös vähän yksinkertainen kaveri. Ei tosin niin yksinkertainen, kuin hänen konnakaverinsa, nauraa toista kertaa Lohjan teatterin lavalla esiintyvä Tuominen.

Teatteri on musiikin lisäksi lähellä enemmän moottoriurheilusta tunnettua miestä.

– Kaksi vuotta sitten olin mukana My Fair Lady -musikaalista, jossa esitin herrasmiestä. Teatteri on ollut pikkupojasta lähtien sydäntäni lähellä. Olen onnekas, sillä tällä hetkellä saan elää todella monipuolista elämää.

Hiljaisuus- kappale, kuten Tomi Tuomisen kaksi aiempaakin kappaletta löytyvät Spotifysta.

Teksti: MagnumLiven tiedote

Kuva: Hannu Kumpulainen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi