Benjamin Enroth tähtää tangokuninkuuteen – Uusi single ulkona

Suomalaisen iskelmämusiikin nouseva tähti Benjamin Enroth julkaisi juuri tovi sitten uusimman singlensä Ei ole koskaan liian myöhäistä. Kappale julkaistiin 28. helmikuuta ja on tuttua Benjaminin tyyliä, johon miehen upea ääni sopii hyvin.

– Kappale on kahden jo edesmenneen hittinikkarin käsialaa. Jukka Koiviston säveltämän ja Jorma Toiviaisen sanoittaman kappaleen on sovittanut Antti Lipponen, Benjamin avasi.

– Halusin tehdä kappaleen, joka palvelee kuuntelijoiden lisäksi erityisesti tanssivaa yleisöä, joita keikoillani tapaan. Menevän ja mukavan keveän laulun tarina anteeksipyytämisestä ja anteeksiantamisesta koskettaa varmasti monia, ja tarttumapintaa kappaleesta on helppoa löytää.

Ei ole koskaan liian myöhäistä– kappale tuli Benjaminin tietoisuuteen jo ennen edellisen singlen Hyvä niin julkaisua.

– Tutustuin kappaleeseen noin vuosi sitten, kun edellinen sinkkuni ”Hyvä niin” oli työn alla. MagnumLiveltä esiteltiin minulle tällaista kappaletta ja päätimme, että laulan sen talteen mahdollista myöhempää käyttöä varten samalla kun lauloin Hyvä niin– kappaleen studiolla, Benjamin kertoi kappaleen vaiheista.

Keikkakalenteri täyttymässä

Kappale on nimenomaan tanssiyleisölle sopiva ja se oli myös levy-yhtiön sekä artistin oma  toive, että iskelmällisemmän Hyvä niin– kappaleen jälkeen tulisi tanssilavoille paremmin sopivaa musiikkia.

– Kun oli aika alkaa suunnittelemaan uutta julkaisua, päätimme, että tämä kappale tulee olemaan seuraava single, sillä halusimme kohdentaa musiikkia erityisesti tanssilavoille, Benjamin perusteli.

Benjamin Enroth on julkaissut nyt viisi singleä, jotka kaikki on otettu kohtuullisen hyvin vastaan. Kuuntelukertoja on kohtuullisesti kaikille tullut. Singlejä on nyt ilmestynyt, mutta pitkäsoitto antaa vielä odottaa itseään.

– Tällä hetkellä ei vielä ole suunnitteilla pitkäsoittoa. Haaveena on oma pitkäsoittoalbumi, mutta se saa vielä odottaa aikaansa, Benjamin kertoi.

Keikkakalenteri on alkanut jälleen täyttymään ja kesää kohti mentäessä tahti sen kuin tiivistyy. Benjamin keikkailee kesän aikana Veijarit- yhtyeensä kanssa suomalaisilla tanssilavoilla ja odotettavissa on myös jotain muutakin mielenkiintoista.

– Kevät ja kesä tulee olemaan jännittävää aikaa, sillä päätin osallistua uudestaan tämän vuoden Tangomarkkinat laulukilpailuun. Haaveissa kimaltelee tietenkin se kirkkain kruunu ja paljon työtä sen eteen on tehty, jotta haave kävisi toteen. Esikarsinnat alkavat pian, joten pientä mukavaa kutkutusta vatsanpohjassa on havaittavissa, paljasti.

Kesällä saamme siis jännittää jälleen, että pääseekö Benjamin Enroth toteuttamaan haaveensa tangokuninkuudesta. Muutaman kerran mies on yrittänyt ja pitkälle mennytkin, mutta se kirkkain kruunu on vielä jäänyt uupumaan. Olisiko nyt sitten Benjamin Enrothin vuoro astua parrasvaloihin, sen aika näyttää.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Asko Luomala

Kuuntele tuorein kappale Ei ole koskaan liian myöhäistä

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi