Keisari Aarnion naistähdet löysivät yhteisen sävelen

Nelosella alkaa 14. huhtikuuta uusi tosielämään perustuva draamasarja Keisari Aarnio. Tarina kertoo viime vuosien aikana otsikoissa olleesta, hämäristä puuhista epäillystä poliisikomisariosta Jari Aarniosta ja hänen tutkintansa aloittaneista Helsingin Sanomien journalisteista Susanna Reinbothista sekä Minna Passista.

Sarjassa Susanna Reinbothin roolissa tullaan näkemään Kirsi Ylijoki ja vastaavasti Minna Passina Pilvi Hämäläinen. Kirsi on jo konkari televisiodraaman parissa ja hänet on nähty useissa eri draamasarjoissa. Pilville Keisari Aarnio on ensimmäinen draamarooli.

– Tässä on kyllä tullut opittua tosi paljon. Tämä on ollut tosi pitkä yhteinen matka ja olen oppinut kyllä ihan hulluna. Olisi kiinnostavaa nähdä se ensimmäisen kuvauspäivän Pilvi Hämäläinen, joka oli ihan paniikissa, Hämäläinen mietti.

Hyppääminen aitojen oikeiden ihmisten saappaisiin voi joskus olla jopa hyvinkin haastavaa ja se voi jopa joskus tuntua ylitsepääsemättömältä, varsinkin jos ajattelee liikaa sitä varsinaista henkilöhahmoa.

– Koin, että siinä oli hirveän suuri vastuu ja aluksi se vastuun tuntui raskaana, mitä aloin siitä tuntemaan, että millä tavalla sitä esitän. Piti oikein itselleni erikseen sanoa, että nyt unohda tämä oikea Minna Passi, muuten en pysty tekemään työtäni, jos liikaa kunnioitan alkuperäistä Minna Passia, Hämäläinen kertoi.

– Kumpikin teki siinä sen oman prosessinsa ja jaettiin tietenkin siihen liittyvää vaikeutta, ja pelkoa. Tavallaan ne roolit hahmottuvat sitten yhdessä, koska meidän tehtävä oli luoda myös uskottava työpari, jotka 24/7 luottavat toisiinsa 110 prosenttisesti jakavat toisillensa tietoa, jota ei periaatteessa haluaisi jakaa kenenkään kanssa, Ylijoki valaisi.

Koska Reinbothilla ja Passilla oli oma yhteytensä, josta kumpusi suuri luottamus toisiaan kohtaan, niin myös näyttelijöiden oli sellainen löydettävä.

– Koin, että meidän täytyy rakentaa meidän välille se, mikä muodostaa meistä oikeasti sen työparin ja me oikeasti, Pilvinä ja Kirsinä, ymmärretään toisiamme ja löydetään se yhteinen tapa olla, Ylijoki kiteytti valmisteluprosessin.

Näyttelijättäret löysivät omien sanojensa mukaan hyvin yhteyden toisiinsa ja pitävät yhteyttä kuulemma edelleenkin. Onpa heillä tiedossa myös jotain yhteistä hauskaakin.

– Me lähdetään yhdessä Meksikoon, he paljastivat yhteistuumin.

Keisari Aarnion ensimmäinen esitys tullaan näkemään Nelosella 14. huhtikuuta kello 21. Samana päivänä ilmestyy kaksi jaksoa Ruutu+- palveluun nähtäville.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi