Taide ja musiikki valtaa Mäntsälän

Perjantaina 20. toukokuuta Mäntsälän valtaa monimuotoinen taidetapahtuma. Illan aikana on musiikkia, taidenäyttely sekä kirjailijoiden paneelikeskustelu.

Illan musiikkiannista vastaavat vaasalainen Rock Theatre, joka on uskollinen Genesiksen aidolle ja alkuperäiselle äänimaailmalle. Kanerva on puolestaan laulaja-lauluntekijä, joka on tähän mennessä julkaisut kaksi pitkäsoittoa Paritanssi (2018) ja Kuinka aika pysäytetään (2019). Hänen uusin singlensä Äidiltä tyttärelle näkee päivänvalon juuri ennen äitienpäivää 7.5. Musiikkiannin täydentää svengaavaa jazzia ja soulia esittävä Sami Saari & Jazzpojat. Saari tunnetaan ennenkaikkea soolohiteistään Ainutkertainen ja Onnen kyyneleet.

Kirjailijat kokoontuvat

Kirjailijat Tuomas Kyrö, Christian Rönnbacka ja Soili Pohjalainen kokoontuvat paneelikeskusteluun Viinamäen asioista. Useat muut kirjailijat kuten Henriikka Rönkkönen ja Sisko Savonlahti kertovat puolestaan mielenkiintoisia tarinoita kirjojensa synnystä.

Mielenkiintoinen taidenäyttely

Taidemaalari Bruno Maximus on todellinen väriläiskä ja positiivinen sellainen suomalaisessa taidemaailmassa. Maximus ominut vaikutteita 30-vuotisen uransa aikana ympäri maailmaa, kuten Australiasta, Brasiliasta, Englannista, Unkarista ja Ranskasta. Näyttelyitä hänellä on ollut Suomessa ja ulkomailla yli 150. Hirvihaaran kartanolla nähdään hänen uusimmat positiiviset yllätykset.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Kuva: Hirvihaaran kartano
Lähde: Mäntsälä Art & Musicin tiedote

Juttua muokattu 13.04.2022 kello 17:15

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi