Suosittu TV-tähti aloitti uuden harrastuksen – “Tämä on ollut laji, josta olen aina haaveillut”

Helsingin Kalastajatorpan tenniskentällä nähtiin lauantaina monia julkisuudesta tuttuja ihmisiä, kun perinteisessä hyväntekeväisyystapahtumassa, Bermudan kannu- turnauksessa miteltiin tenniksen herruudesta.

Tapahtuma on painottunut enimmäkseen jääkiekkoilijoiden kesätapahtumaksi, mutta mukana on ollut myös viihdemaailmasta tuttuja hahmoja kuten imitaattori Jukka Laaksonen. Laaksonen oli mukana tänä vuonnakin, mutta uutena pelaajana kentällä nähtiin juontajana ja näyttelijänä tunnettu Mikko Leppilampi.

– Olen aina ajatellut, että uimaan oppii, kun hyppää syvään päätyyn, ei muuta kuin suoraan kehiin vain, Leppilampi totesi.

Urheileminen ei ole miehelle kovin vierasta ja varsinkin jääkiekko lajina on ollut miehelle tuttu. Tennismailaan hän ei tuttavuutta ollut aiemmin tehnyt, vaan vasta tänä kesänä on tutustuminen siihen alkanut.

– Tämä on aina ollut sellainen laji, jota olen haaveillut oppivani ja nyt olen ottanut sille aikaa. Olen käynyt tunneilla ja olen ajatellut tästä tulevan sellainen loppuelämän harrastus, Leppilampi pohti.

Puolet liikevaihdosta putosi pois

Maailmalla jylläävä koronapandemia on antanut oman mahdollisuutensa uuden harrastuksen aloittamiselle, kun kalenteriin on tullut rajoituksien vuoksi tyhjiä paikkoja.

– Yritykseni liikevaihdosta on puolet sulanut pois sen takia, että ei ole ollut keikkoja, Leppilampi harmitteli.

Lauantai-iltana Leppilampi pääsi ensimmäistä kertaa vuoteen liveyleisön eteen, kun hän jatkoi Bermudasta suoraan Hankoon laulukeikalle. Täysin ilman töitä ei ole korona-aika mennyt Leppilammella, sillä hän sai juuri keväällä valmiiksi uuden televisiosarjan kuvaukset ja joitakin striimikeikkoja hän on myös tehnyt.

– Kyllä ne itseltä luonnistuu hyvin, kun on tehnyt paljon livetelkkaria ja sellaista. Siinä on sellainen oma erikoisosaamisalue, jota olen pystynyt hyödyntämään, Leppilampi mietti.

Korona on tuonut muutoksia myös livetelevision tekemiseenkin, sillä suurin osa niistä ohjelmista, joissa Leppilampi on ollut juontajana, on perustunut vuorovaikutukseen liveyleisön kanssa. Kun tilanne on ollut mikä on, ei näissäkään ohjelmissa ole nähty yleisöä.

– Kyllä se hyvin erilaista on ollut. Paljon ne pohjautuvat siihen fiilikseen, että siellä on se liveyleisö, saadaan se tunnelma ja se välittyy kotikatsomoihin. Erilaista on ollut, ei voi mitään, Leppilampi kiteytti.

Kesäloma suunnitelmissa

Leppilammen kesäsuunnitelmat ovat selkeät, sillä hän aikoo ottaa hieman rennommin eikä mitään isompia projekteja ole nyt kesän aikana miehellä tiedossa.

– Kuvaukset saatiin valmiiksi loppukeväästä eikä ole nyt tiedossa mitään pidempää produktiota kesän yli. Saa ihan rauhoittua ja tarkoitus olisi, että ensi viikolla pääsisi parin viikon lomalle. Yrittäjähän ei koskaan ihan täysin lomaile, mutta tarkoitus olisi ottaa ihan iisisti, Leppilampi paljasti.

Mikko Leppilampi nähdään loppuvuodesta C Morella esitettävässä Kylmä syli- sarjassa, jossa mies esittää päähenkilöä rikoskomisario Antti Rautalehtoa. Kylmä syli- TV-sarja perustuu Christian Rönnbackan samannimiseen menestysromaaniin.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi