Suomalaisräppärillä luksuspolttarit Espanjassa – bileissä mukana mm. Cheek ja Elastinen: katso kuvat hulppeasta juhlapaikasta

Spekti on yksi Suomen tunnetuimpia räppäreitä.

Räppäri Spekti eli Samuli Huhtala on astumassa tulevana kesänä avioliiton satamaan. Lähestyvien häiden kunniaksi kaverit ovat saatelleet Spektin Espanjan Barcelonaan, jossa kaveripoppoo on juhlinut loppuviikosta tulevan sulhon polttareita ökytyyliin.

Polttareista on jaettu useita kuvia sosiaaliseen mediaan. Niiden perusteella seurueessa ovat olleet mukana juhlimassa Spektin räppäriystäviin lukeutuvat uransa viime kesänä lopettanut Cheek eli Jare Tiihonen, Elastinen, Uniikki ja Brädi sekä palkittu tv-kasvo Arman Alizad.

https://www.instagram.com/p/BxhhbFsg1eY/?utm_source=ig_web_copy_link

Cheek hommasi pizzaa polttariporukalle.

Puitteet polttareiden vietolle ovat olleet viimeisen päälle, sillä juhlapaikkana on toiminut luksushuvilaksi kunnostettu vanha maalaiskartano Vilanovassa, reilun 40 kilometrin päässä Barcelonasta.

Huvilan keskipisteenä on upea uima-allas.

Esittelysivujen mukaan huvilan eri rakennuksissa voi majoittaa jopa 46 vierasta.
Vuokraussivustoilta selviää, että huvilan vuokra on kahdelta yöltä 5 850 euroa. Lisäyöt maksavat 1 750 euroa / per yö.
Huvilaa ympäröi suuri puutarha, jossa on tilavat terassit ruokailua varten ja kruununa uima-allas.

Hittinikkari

Letkeistä lyriikoistaan tunnetun Spektin menestyneimpiä kappaleita ovat Juomalaulu, Macho Fantastico sekä kesän 2017 striimatuimpiin biiseihin lukeutunut Juna. Kyseisestä kappaleesta julkaistulla videolla vilahtaa useita tuttuja kasvoja, kuten Arman Alizad, Aku Hirviniemi, Uniikki, Oona Kare ja Jimi Pääkallo.

Teksti: Juhamatti Nieminen

Kuvat: Spekti / Julia Toivola, Masia Notari ja Instagram

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi