Ravintolamoguli juhlisti kirjaansa ystävien parissa

Ravintoloitsija Sedu Koskisen elämästä kertova kirja julkaistiin keskiviikkona ravintola Skohanissa. Sedu Koskisen järjestämään iltatilaisuuteen ravintola Skohaniin saapui runsaasti julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Paikalle oli saapunut Sedun ystäviä ja tuttavia vuosien varrelta.

Paikalla oli muun muassa ravintoloita Turkuun Sedun kanssa perustanut laulaja Ressu Redford, kuten myös elokuvamoguli Markus Selin, joka on ollut myös vaikuttamassa Sedun bisneksiin. Ravintolaan saapui myös oman nuorikkonsa kanssa ikinuori toimittaja Mattiesko Hytönen.

Paikalla julkistamistilaisuudessa oli toimittaja Mattiesko Hytönen yhdessä nuorikkonsa Heidin kanssa.

Paljon oli tuttuja naamoja havaittavissa illan aikana. Yksi heistä oli televisiojuontaja Petteri Ahomaa. Muiden mukana Sedun kirjaa oli juhlistamassa myös näyttelijä Jarmo Mäkinen. Samoin paikalle oli saapunut elokuvaohjaaja, vastikään oman kirjansa julkaissut Lauri Törhönen.

Ressu Redford tutustui Sedu Koskiseen jo 80-luvulla Turussa.

Mukana oli itseoikeutetusti myös ravintolan keulahahmo Cheek, joka saapui tilaisuuteen hieman ennen Sedu Koskisen pitämää puhetta ja poistui paikalta noin puoli tuntia myöhemmin. Päivän sankari kertoi omasta elämästään ja väliin hänen ystävänsä huutelivat myös paljastuksia vuosien varrella.

Ravintola Skohanin osaomistaja Cheek eli Jare Tiihonen pyörähti myös Sedu Koskisen kirjan julkistamistilaisuudessa.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Satumari Tinell

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi