Jussi Rainion koskettava tarina nuoruudestaan – Ressu Redfordin taival Tähdet, tähdet- ohjelmassa päättyi

Sunnuntaina Tähdet, tähdet- ohjelmassa nähtiin jälleen yksi yllättävä putoaminen, kun Ressu Redford joutui jättämään ohjelman. Ressu oli pudotusuhan alla yhdessä ohjelmassa vielä olevan mieskaartin Kyösti Mäkimattilan ja Jussi Rainion kanssa. Naisartistit Ilta ja Heidi Kyrö selvisivät suoraan kuiville vesille.

Illan aikana nähtiin monta upeaa esitystä, joista yksi mieleenpainuvimmista oli ehdottomasti Iltan esittämä So what- kappaleella. Sunnuntain todellinen jättiyllätys nähtiin kuitenkin Jussi Rainion astuessa sananmukaisesti kehään ja hän vetäisi Rocky-elokuvista tutun Eye of the Tiger- kappaleen. Kappaleen taustalla oli myös koskettava tarina Rainion lapsuuden ajoilta Turusta.

Ressu Redford antoi lähetyksessä kaikkensa

– Olin kymmenen yksitoista vuotiaana Turun psykiatrisella osastolla runsaat pari viikkoa tarkkailussa, en todellakaan omasta halustani. Mulla oli jo silloin todettu masennus. Siellä osastolla oli eräs sangen isokokoinen poika, joka töni ja retuutti meitä muita asukkaita, Rainio alusti.

– Pienessä mielessäni mitta tuli lopulta täyteen. Jo silloin toisen lyöminen paljaalla nyrkillä oli itselleni täysin mahdoton ajatus, edes itsepuolustuksena. Löysin kuitenkin jumppasalin varastosta nyrkkeilyhanskat ja ongelma oli ratkaistu. Pehmennetyin nyrkein pystyin puolustautumaan ja kun olin kerran antanut nyrkkeilyhanskojen puhua, niin sen jälkeen sain kulkea lopun ajan käytävällä kaikessa rauhassa.

Ellipsin ensimmäinen livekeikka

Lähetyksen aloitti Ellips, jonka esiintyminen Tähdet, tähdet- ohjelmassa oli ensimmäinen live-esiintyminen sooloartistina. Ellips tunnetaan paremmin Haloo Helsinkin solistina Ellinä.

Tähdet, tähdet- ohjelma on matkalla kohti loppuhuipennustaan ja Ressu Redfordin putoamisen jälkeen mukana on enää neljä kilpailijaa.

Katso videolta Mikko Leppilammen mietteet ohjelmasta

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Miikka Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi