Kulta-Leijonien kansanjuhla houkutteli julkkiksia: Cheek lymyili ja ilveili – katso kuvat

Cheek Leijonien kansanjuhlassa

Helsingin Kaisaniemen puisto pursui maanantai-iltana (27.5.) väkeä, kun Leijonat pääsi juhlistamaan edellispäivänä Bratislavassa voittamaansa jääkiekon maailmanmestaruutta kansan parissa. Noin 50 000 -päisen yleisön tunnelmaa oli nostattamassa joukko Suomen eturivin artisteja, kuten JVG, Paula Vesala ja Samuli Edelmann.

Paikalla juhlahumussa oli yllättäen myös viime vuonna uransa lopettanut Cheek alias Jare Tiihonen. Räppäriä ei kuitenkaan lavalla nähty, vaan mies tyytyi nauttimaan tunnelmasta bäkkärillä suuremman yleisön katseilta piilossa.

– Ihan tulin vaan fiilistelemään, nämä on harvinaisia hetkiä kun koko kansa on hyvällä tuulella ja kaikilla on täällä hymy huulessa, ja paljon kavereita artisteina täällä, Cheek hymyili MTV:n haastattelussa.

Veini otatutti yhteiskuvan Cheekin kanssa.

Cheekin läsnäolo huomattiin Leijona-pelaajien keskuudessa, joista maalivahti Veini Vehviläinen nappasi muistoksi yhteiskuvan tähtiartistin kanssa.

Poseerauksen jälkeen Cheek intoutui tarkkailemaan ympäristöään ilveilemällä huulillaan.

Cheek väläytti erikoisempaa ilmettään.

Cheekin ohella kiekkoilijoiden joukossa viihtyivät JVG:n Jare ja Ville Galle sekä Samuli Edelmann, joka kaappasi ystävänsä, Leijonien manageri Jere Lehtisen onnitteluhalaukseen.

Artistit viihtyivät Leijonien kansanjuhlassa.

Leijonien matka Kaisaniemestä jatkui ravintola Teatteriin, missä joukkueelle oli järjestetty kultajuhlien jatkot.

 

Teksti: Juhamatti Nieminen

Kuvat: Viihteen Olohuone

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi