Riitta Väisänen palaa televisioon – Ohjelmaidea lähti Supertähdistä

Moni muistaa 80- ja 90-luvuilta ohjelman, jossa oli laatikoita päällekkäin ja niihin laatikkoihin sisään mahtui ihminen. Rakennelmassa oli viisi eri laatikkoa, jossa kilpailijat istuivat luurit päässä ja edessä olevaan ikkunaan laitettiin lappu, jossa olevaa sanaa kanssakilpailijat yrittivät arvata. Ohjelmaa, jota Kymppitonniksi kutsuttiin, juonsi vuoden 1976 Miss Eurooppa Riitta Väisänen.

Kymppitonnia tuottaneen Spede Pasasen kuoleman jälkeen, Väisänen katosi televisioruuduista, mutta palasi hetkeksi Suomi-TV:lle saman ohjelman pariin, kunnes se sieltäkin lopetettiin. Nyt hän palaa takaisin ruutuihin ihmisten iloksi ohjelmassa Kaunis elämä.

– Ihan hyvät fiilikset on ja varmasti tehdään ihan kivaa ohjelmaa, Väisänen totesi.

Kaunis elämä tuo Riitta Väisäsen lisäksi ruutuihin myös seitsemän muuta naista, joita yhdistää missin ura. Mukana ovat Lenita Airisto, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga.

– Meitä on kahdeksan kauneuskuningatarta eri vuosikymmeniltä. Lenita on sieltä vanhemmilta vuosikymmeniltä, mä olen siinä puolessa välissä ja sitten on Lotta Hintsa Näkyvä. Meillä on jokaisella oma päivä. Tämä ideahan on lähtenyt siitä Teemu Selänteen ohjelmasta, Väisänen kertoi.

– Ei me varsinaisesti mitään siellä hirveästi urheilla, mutta kyllä meillä on kaikenlaista texää. Tavallaan kerrotaan omia elämiä ja luulen, että Lenita antaa meille hyviä ohjeita ja neuvoja.

Ohjelman kuvaukset ovat vasta edessäpäin ja ulos Kaunis elämä-sarja tulee Avalta Helmikuussa.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi