Putous palaa lauantai-iltoihin – Mukana iso joukko uusia näyttelijöitä

Putouksen uusi kausi käynnistyy lauantaina. Edessä on 14 kausi hulvatonta menoa kevään lauantai-illoissa. Iloa katsojille on tuottamassa jälleen suuri joukko uusia kasvoja, mutta mukana on myös kokeneempaa väkeä, kuten pitkään mukana ollut Pilvi Hämäläinen.

– Jotenkin on sellainen mukavan kihelmöivä odotus eikä sellainen hirveä kauhu odotus Putous-kaudesta, Hämäläinen toteaa.

Hämäläinen on ehdottomasti joukon kokenein Putous-näyttelijä, sillä hän on ollut show’ssa mukana jo vuodesta 2017 lähtien eli Putouksen kahdeksannelta kaudelta. Tosin näyttelijätär oli poissa yhden kauden eli kauden 11, mutta palasi taas remmiin heti seuraavalle kaudelle.

– Uusille tyypeille sanoisin sen, että älkää tehkö, niin kuin minä teen, vaan niin kuin sanon. Ei kannattaisi stressata kauheasti, vaan yrittää nauttia siitä, Hämäläinen neuvoo.

– Kun aloitin Putouksessa, kirjoitin todella tarkkaan kaiken esimerkiksi Aina Inkeri Ankeiselle ja hinkkailin sitä. Käytin kaiken vapaa-ajan siihen, että kirjoitin ja kirjoitin. Unohdin nauttia siitä kaudesta, kun ajattelin, että meneehän tämä juuri niin kuin olin ajatellut.

Hiominen tosin tuotti tulosta, sillä Aina Inkeri Ankeinen voitti kyseisen, Pilvi Hämäläisen ensimmäisen Putous-kauden ja hahmosta tuli hyvin suosittu. Samalla kaudella remmiin astuun niin ikään Putouksen hahmokilpailun syksyllä 2018 voittanut Mikko Penttilä. Penttilä palaa nyt rikospaikalle, tosin ohjaajan rooliin.

– Enhän ole tuossa mittakaavassa koskaan mitään ohjannut aikaisemmin, että kyllähän se vähän jännitti. Jonkun verran jotain teatterijuttuja. Oli jännittävää, mutta olen sellainen ihminen, jos joku työkeikka tuntuu haastavalta tai jännittävältä, sitä kohti kannattaa myös mennä, Penttilä kertoo.

– Kun kanavalta ja tuotantoyhtiöltä tällainen luottamus osoitettiin ja tätä työpaikkaa tarjottiin, ajattelin, kun hekin uskovat, täytyy itsekin uskoa ja lähteä vaaraa päin.

Putouksen ensemble meni melko tavalla uusiksi alkavalle kaudelle, sillä Hämäläisen lisäksi mukana ovat ainoastaan Mikko Töyssy sekä Maaria Nuoranne edelliseltä kaudelta ja tietenkin juontajana Christoffer Strandberg. Uusina kasvoina mukaan lähtivät Pihla Maalismaa, Aapo Oranen, Jyri Ojansivu ja muun muassa Uusi päivä– sarjasta tuttu Aku Sipola.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: MTV Pressi, Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi