Kurre esitteli uuden duettoparinsa – Suunnitelmissa myös levyttäminen yhdessä

Suomalaisten sydämiin itsensä 30 vuotta sitten laulanut Kurre Westerlund esitteli Kämpin peilisalissa tiistaina uuden duettokumppaninsa. Peilisalin lavalle yhdessä Syksyn sävel- voittajan kanssa asteli kimaltelevaan iltapukuun pukeutunut Aikakone- yhtyeen entinen jäsen Jenna Välikangas.

– Me eletään sellaisia aikoja, että nostalgia on tullut takaisin. Ihmiset kaipaavat sitä vanhaa, hyvää juttua. Hyviä vanhoja biisejä ja siitä syntyi tämä idea, että tekisimme vanhoja klassikoita ja ennen kaikkea finnhitsejä, Kurre alusti.

– Meillä oli tuossa kevään ja kesän aikana muutama yhteinen esiintyminen läheisille ja se tuntui todella hyvältä. Meillä toimi yhteistyö ja treeni todella hyvin. Siitä sitten syntyi se idea, että haluamme tehdä tätä lisää, Jenna valaisi.

Peilisalissa kaksikko lauloi tuttuja klassikoita kitaran säestyksellä. Samalla sapluunalla he tarjoavat esiintymisiään tulevaisuudessa niin pienempiin kuin suurempiinkin tilaisuuksiin. Duetto ei aio jättää yhteistyötään ainoastaan keikkoihin, vaan tarkoituksena on myös mennä studioon levyttämään.

– Ehdottomasti levytetään. Varmasti tuodaan ainakin yksi kappale vielä tänä vuonna, Kurre lupasi.

Kurren ja Jennan suhde ei ole pelkästään työtä, vaan myös vapaa-ajalla he viihtyvät toistensa seurassa. Tiistain dueton julkaisutilaisuudessa kaksikko vahvisti seurustelevansa. Seurusteluilmoituksen teon aikaan nähtiin herkkä hetki, kun Kurre silminnähden liikuttui naisystävänsä sanoista.

– Otan sydämeni pohjasta osaa Kurren rakkaan vaimon, Bellan ja Rockin rakkaan äidin menetykseen. Se on sydäntä särkevää, mitä te olette joutuneet kokemaan. Kunnioitan Kirsiä ja tulen aina kunnioittamaan, Jenna muotoili.

Pariskunta vaikutti onnelliselta ja sen he myös itse myönsivät.

– Meillä on ihanaa olla yhdessä ja tämän duon myötä haluamme jakaa sitä sellaista positiivista energiaa kaikille muillekin, Jenna totesi.

Positiivinen energia huokui lavalta, kun duetto esitti nostalgisia kappaleita Kämpin peilisalin lavalla. Illan aikana paikalle saapuneet median edustajat sekä pariskunnan lähipiiri saivat kuulla muun muassa Fredin Kolmatta linjaa takaisin kappaleen sekä Pepe Willbergin tunnetuksi tekemän kappaleen Aamu.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi