Haloo Helsingin pyroshow sykähdytti Tikkurila Festivaalilla

Tikkurila Festivaali käynnistyi Vantaan Hiekkaharjussa torstaina Mikael Gabrielin esityksellä päälavalla. Väkeä oli saapunut runsaasti nauttimaan festivaalitunnelmasta. Vaikka aamupäivällä sade piiskasi Vantaata, oli ilta aurinkoinen ja lämmin.

Mikael Gabrielin lopettaessa kakkoslavalla aloitti Abreu, joka hurmasi yleisönsä loistavilla kappaleillaan ja upeilla tanssijoillaan. Tällä kertaa hänen värikäs hameensa, joka oli päällä myös Allas Sea Poolilla, pysyi päällä. Abreu muisti kehua entistä kotikaupunkiaan useaan otteeseen.

Abreun jälkeen päälavalla meno muuttui huomattavasti rokimpaan suuntaan, kun The 69 Eyes pisti vaihdetta silmään. Meno oli kovaa ja musiikin volyymit olivat varmaan kovimmat kuin koko iltana.

Hieman rauhallisemmaksi meno muuttui jälleen, kun esiintymisvuoroon saapui Anna Puu. Energiaa löytyi erittäin paljon ja Anna Puun esitys ei jättänyt ketään kylmäksi esityksen aikana. Hän itse ilmoitti myös, että sään lisäksi hänet kuumaksi sai yleisö.

Samu Haber valloitti festariyleisön ja hänen esityksensä noudatti sitä tuttua Samu Haber-kaavaa. Upeasti sointuva ääni ja kappaleet, jotka saavat hyvälle tuulelle.

Yleisö eli Vesterinen yhtyeen mukana ja festareilla kuultiin heidän tuttuja kappaleitaan, kuten Kukaan ei koskaan ja Onnellinen mies.

Illan päätti Haloo Helsinki. Juontajana toiminut Sami Kuronen nostatti ennen viimeistä esiintyjää vielä tunnelmaa ja kun yhtye saapui estradille, kuului yleisöstä suuret suosionosoitukset. Show alkoi myös melkoisen kovalla rytinällä ja pyrotekniikalla.

Festivaalit jatkuvat perjantaina. Päivän ensimmäinen artisti on Stig, joka aloittaa kakkoslavalla kello 15:20. Hänen jälkeensä päälavan valloittaa euroviisuissa maailman huulille noussut Käärijä. Illan päättää viimeistä kertaa Tikkurilassa esiintyvä Popeda.

Päästäksesi festaritunnelmaan, käy kuuntelemassa OlkkariViihteen luoma soittolista Spotifyssa.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi