Helsinki City Festival vahvisti ensi kesän festivaalin – Festivaali myytiin avauspäivänä loppuun

Helsinki City Festival tavoitti hyvin yleisönsä. Lippuja kaksipäiväiseen festivaaliin myytiin peräti 27 000 ja sen avauspäivä oli loppuunmyyty. Perjantaina festivaaleilla esiintyi paluukeikan tehnyt 90-luvun suosikkiyhtye Nylon Beat.

– Tämänvuotinen tapahtuma onnistui paremmin kuin osasimme etukäteen odottaa. Samalla saimme intoa järjestää festivaalin aiempaakin suurempana ensi kesänä, kertoo festivaalin promoottori Kalle Keskinen.

Festivaali tullaan järjestämään vuoden päästä 13.-14. kesäkuuta Bolt Arenan naapurissa Helsingin Jäähallissa eli legendaarisella Nordiksella. OlkkariViihde kertoi festivaalin jatkosta ja siirtymisestä jäähallin puolelle jo sunnuntaina.

Tiedotteen mukaan ensi vuoden artistikattausta tullaan julkaisemaan jo tämän vuoden aikana. Lippujen ennakkomyynti vuoden 2025 Helsinki City Festivaleille on aloitettu ja Blind Bird-lippuja voi ostaa 24.6 saakka.

Tänä vuonna festivaaleilla nähtiin laaja kattaus 90-luvun suosikkiartisteja ja -yhtyeitä sekä tämän päivän tähtiä. Mukana olivat kotimaisista muun muassa Haloo Helsinki, Apulanta ja Ellinoora. Ulkomaalaisista suosikeista mukana olivat E-Type, Kate Ryan, Inna ja DJ Sash! kuten myös saksalainen DJ Robin Schulz.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi