Käärijä valloittaa Tikkurila Festivaalin – Popeda viimeistä kertaa vantaalaisyleisön eteen

Tulevana viikonloppuna Vantaan Hiekkaharjussa juhlitaan Tikkurila Festivaalien merkeissä. Festivaali on järjestetty vuodesta 2014 lähtien, paitsi vuonna 2020, jolloin se peruttiin koronapandemian vuoksi.

Tänä vuonna festivaalien artistikattaus on jälleen kerran huikea. Kiinnostavuutta lisää Euroviisuissa menestyksekkäästi esiintynyt Käärijä, joka pääsee nyt ensimmäistä kertaa nousemaan kotikaupunkinsa Tikkurila Festivaalin lavalle.

Ohjelma koostuu 20 artistista, jotka viihdyttävät festariyleisöä torstaista lauantaihin. Käärijän lisäksi suurin mielenkiinto kohdistuu tietysti viimeistä kesää keikkailevaan Popedaan. Lavalle nousevat myös Haloo Helsinki, Apulanta, Samu Haber, Anna Puu, Uuden musiikin kilpailussa ollut Portion Boys, Vesterinen Yhtyeineen ja Mikael Gabriel.

Juhlatunnelmaa tuovat lisäksi Abreu, Stig, Mikael Gabriel, Elastinen, The 69 Eyes, legendaarinen J.Karjalainen, SANNI, Michael Monroe, Bess ja Gasellit. Lauantaina lauteilla nähdään Leijonien mestaruusjuhlissa nähty Ramses II, Ida Paul & Kalle Lindroth, viime vuoden euroviisuedustaja ja yksi kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisyhtyeistä The Rasmus. Lisäksi mukana ovat myös VIIVI, Karri Koira ja Erin.

– Tiksi on tapahtuma, jossa voi kokea läpileikkauksen tämän hetken kiinnostavimmasta ja ajankohtaisimmasta kotimaisesta mainstream-musiikista. On hienoa, että saimme näin monipuolisen ohjelman. Festivaali kiinnostaa niin artisteja kuin laajaa yleisöä, Festivaalin promoottori Janne Tamminen kommentoi tiedotteessa.

Alkuperäisestä poiketen Tikkurila Festivaaleissa ei nähdä BEHMiä. Hän on perunut kaikki keikkansa heinäkuun ajalta. BEHM:in tilalle Tikkurila Festivaaleille tuli Käärijä. Todennäköisesti vantaalaislähtöisen Käärijän esiintyminen Tikkurilassa nostattaa entisestään yleisön kiinnostusta festivaalia kohtaan.

Tikkurila Festivaali vietetään Vantaan Hiekkaharjussa 20-22. heinäkuuta Festivaali koostuu kahdesta lavasta. Ohjelma alkaa Tiksilavalla torstaina kello 17, kun lauteille astuu Mikael Gabriel. Käärijän esitys nähdään perjantaina kello 16:15. Perjantaina on myös luvassa Popedan keikka illalla kello 23:15.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Juhamatti Nieminen, Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi