Tommi Tähtivirta julkaisi kappaleen kiusaamisesta – Tuotot kiusaamisen ehkäisemiseen

Tommi Tähtivirran uusin single on nyt ilmestynyt, sen nimi on Haavoitettu. Kappale kertoo koulukiusaamisesta, johon Tommilla on myös omakohtainen kokemus, niin omalta kouluajalta kuin poikansakin kautta.

– Se, että olin avioerolapsi, asuin kahdestaan äitini kanssa ja olin ylipainoinen riitti siihen, että lapsuuteni oli välillä yhtä helvettiä ja taistelua, vaikka minkälaisia demoneja vastaan, toteaa Tommi Tähtivirta Facebook- sivuillaan.

Liian moni lapsi ja nuori joutuvat vielä tänä päivänäkin kokemaan kiusaamisen kiroja. Tommi haluaa tällä biisillä tuoda niitä tuntoja esiin, miltä tuntuu olla kiusattu. Samalla hän haluaa myös auttaa kiusattuja ja kiusaamisen ennaltaehkäisemistä.

– Sinkun kaikki tuotot, niin Teostotuotot, Gramex-tuotot kuin mahdolliset myyntituotot ohjaan jollekin luotettavalle taholle, joka tekee kiusaamisen ennaltaehkäisevää toimintaa sekä lastensuojelulle, Tähtivirta lupaa.

– Jos saan omilla biiseilläni aikaiseksi jotain sellaista hyvää, niin se on itselleni henkilökohtaisesti jumalattoman suuri palkinto.

Haavoitettu- kappaleen tekijäkaarti on sama kuin oli hänen aikaisemmassa Olkoon niin- kappaleessa. Sävellyksestä vastaa Jame Roukala ja sanoituksesta Anniina Koivisto.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Lauri Majamaa / Studio Majamaa

Linkkejä: www.tahtivirta.fi

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi