Tika on X-Factor voittaja “Se tuntuu pirun hyvältä” – Keikka keskiviikkona Tammisaaressa

X-Factor Suomen voittaja vuosimallia 2018 on ratkennut. Voiton nappasi 24-vuotias karjaalainen Tika Sevón Liljegren, joka hurmasi katsojat jo pari viikkoa sitten vetämällään kappaleella. Viimeisen silauksen ruotsinkielinen Tika teki sunnuntain finaalilähetyksessä, jossa lauloi suomeksi yhdessä Suvi Teräsniskan kanssa.

– Se oli vaikeata, mutta haastoin itseni ja tein sen, todellakin, tein sen, Tika iloitsi.

Kun tulokset julkistettiin lähetyksessä, näki Tikasta selvästi, että hän ei ollut uskoa korviaan, että voitto tuli. Nuori laulajatar oli onnensa kukkoloilla heti tulosten julkistamisen jälkeenkin, mutta sitä se oli vielä puoli tuntia lähetyksen loppumisen jälkeen, kun iloinen voittaja saapui haastatteluun.

– Se tuntuu pirun hyvältä. En voi uskoa, että olen voittanut. En olisi uskonut, että voisin voittaa, koska en puhu suomea, mutta tässä sitä ollaan, Tika myhäili.

Tika uskoi siihen, että voisi menestyä X-Factorissa, koska osaa laulaa, mutta voittoon asti hänellä ei usko riittänyt. Nyt se voitto on sitten tosiasia ja Tikalla on edessä uudenlaiset haasteet. Artistin ura on alussa ja keikkaakin heti pukkaa.

– Seuraavaksi minulla on Kareliassa Tammisaaressa keikka keskiviikkona kello 19. Tervetuloa sinne. Se on kiitoskonsertti, Tika paljasti.

Tikan voi siis nähdä seuraavan kerran esiintymässä keskiviikkona kiitoskonsertissa Tammisaaren kulttuuritalo Kareliassa. Liput keikalle on jo myynnissä ja niiden hinnat ovat 18 euroa ja 12 euroa. Lippuja on myynnissä Netticket.fissä.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi