Theranoksen ja Elizabeth Holmesin tarina Disney+ -palveluun – The Dropout koukuttaa katsojansa

Suoratoistopalvelu Disney+:sta on keskiviikosta 20. huhtikuuta lähtien katsottavissa kahdeksanosainen televisiosarja yhdysvaltalaisen Theranos-yhtiön ja sen perustajan Elizabeth Holmesin tarinasta.

Sarja kantaa nimeä The Dropout ja se alkaa Elizabeth Holmesin lapsuudesta. Tarina menee hyvin syvälle Holmesin mielenmaisemaan ja siihen, miten hänestä tuli miljardööri, ja kuinka kaikki sitten lopulta päättyi.

Sarja on kertomus kunnianhimoisesta nuoresta naisesta, joka halusi saada kaiken mahdollisimman äkkiä. Jo ensimmäisessä jaksossa nähdään hänen elämästään hyvin paljon ja toisinaan sitä katsoessa tuntui, että on katsonut jo kokonaisen elokuvan verran, vaikka todellisuudessa jakson pituus on vajaa tunti.

Sarjan ensimmäisen jakson aikana ehditään kulkemaan Elizabeth Holmesin tarinaa lapsuudesta aina Kiina-vuosien kautta yliopistoelämään. Jakson aikana Elizabeth löytää Ramesh Balwanin (Naveen Andrews), liikekumppaninsa ja miesystävänsä, jota Holmes on syyttänyt henkisestä ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä petoksen toimeenpanosta.

Vaikka ensimmäinen jakso tuntui pitkältä, ei se ollut silti pitkäveteinen, vaan kiinnostavuutta riitti alusta loppuun saakka. Jakso tarjoili ison kasan tavaraa, joka omalta osaltaan vaikutti siihen, miksi jakso tuntui pitkältä. Toinen jakso ei enää ollut pitkäntuntuinen, vaan sitä jakson loputtua ajatteli, että nytkö tämä jo loppui.

Sarja on hyvin koukuttava, kuten hyvät sarjat yleensä ovatkin ja kahden jakson nähtyä tuli tunne, että sarja täytyy katsoa kokonaisuudessaan. The Dropout on sarja, jonka katsominen on suositeltavaa.

Elizabeth Holmesin roolissa nähdään Amanda Seyfried, joka tuo roolihahmonsa kuvaruudulle kilttinä tyttönä, jonka puolelle on helppo mennä. The Dropout-sarja on katsottavissa Disney+-palvelusta 20. huhtikuuta lähtien ja sarjan kaikki jaksot ovat heti katsottavissa.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Beth Dubber / Hulu

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi