The Hustle ei ole edes yhden tähden arvoinen komedia

The Hustle – Ammattihuijarit on Anne Hathawayn ja Rebel Wilsonin tähdittämä komedia epätavallisesta parivaljakosta, joka vedättää tyylillä. Nyt huijataan koko rahan edestä.

Tuo yllä oleva teksti on lainattu elokuvan lehdistömateriaalista. Noissa muutamissa sanoissa kiteytyy tämän komedian sisältö lähes täydellisesti. Katsojalle tarjoillaan kokemus, joka on todellista höttöä.

Anne Hathawayn taidot menevät tällä kertaa täysin hukkaan. Keskellä elokuvaa rupesin miettimään, että miksi ihmeessä Hathaway on lähtenyt mukaan näinkin päättömään projektiin.

Tarina tuntuu kokoelmalta sekavia kohtauksia, jotka ikävä kyllä nojaavat ikivanhoihin stereotypioihin. Näiden pahin uhri on Rebel Wilson, jonka hahmo on ylipainoinen. Ohjaaja Chris Addison yrittää repiä kaiken huumorin Wilsonin hahmosta, mutta yritys kompastuu omaan tyhmyyteensä. Mielestäni toisen ihmisen ulkonäölle nauraminen ei koskaan ole ollut hauskaa. Tällä kertaa tämä seikka korostuu entisestään, sillä koko elokuvan juoni on tietyllä tavalla rakennettu sen varaan.

Elokuvan käsikirjoittaja Stanley Shapiro on onnistunut parsimaan kasaan kokoelman vuorosanoja, joissa ei tunnu olevan päätä eikä häntää. Käsikirjoituksen kautta tarinaan yritetään rakentaa kepeän hauskaa tunnelmaa, mutta yritys epäonnistuu surkeasti.

Tällä kertaa faktat on lyötävä suoraan pöytään! The Hustle on yksi huonoimmista komedioista, jonka olen ikinä nähnyt. Se ei ansaitse edes yhtä tähteä.

Teksti: Juho Kojima

Kuva: Christian Black Copyright: © 2019 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi