Sari Havas nähdään Hyacinth Bucketin roolissa kesällä

Tulevana kesänä Kirjurinluodon kesäteatterissa nähdään monille suomalaisille tuttu hahmo, kun Hyacinth Bucket valtaa estradin. Eleganssin rouvan rooliin pujahtaa Sari Havas, jonka suuri yleisö muistaa televisiosarjoista Puhtaat valkeat lakanat ja Lehmän vuosi.

– Siinä on aivan huikeata se, naisrooleissa aivan harvinainen herkku, että hän ajattelee maailman pyörivän hänen ympärillään. Kuvittelee olevansa arvokkaampi ja kuninkaallisempi kuin onkaan, Havas luonnehti roolihahmoaan.

Vielä hän ei ole pahemmin ehtinyt tulevaa roolihahmoansa harjoittelemaan, sillä ensi-ilta on vasta kesäkuun alussa. Hänellä on silti selkeä käsitys siitä, mitä tuleman pitää ja mitä ihmiset häneltä tulevat odottamaan.

– En ole mikään imitaattori, mutta ihmiset kyllä odottavat sitä tietynlaista tyyppiä, niin täytyy sitä kyllä hahmotella ja olen hahmotellutkin jo, Havas totesi.

Itse Patricia Routledgen esittämä Hyacinth Bucketin hahmo on Havakselle tuttu, sillä hän on muiden suomalaisten tavoin katsonut televisiosta Pokka pitää TV-sarjaa.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi