Roastmaster paljasti noloimman keikan “Kyläkauppias sammui lavalle”

Jäähypenkki- roastausta valmisteleva Antto Terras on roastannut suomalaisia julkimoita jo viiden vuoden ajan. Näiden vuosien aikana on ehtinyt tapahtua yhtä sun toista. Koskaan ei ole roastattava poistunut kesken kaiken siksi, että olisi suuttunut, mutta yksi tapaus on, kun keikka on loppunut lyhyeen.

– Olen tehnyt 53 roastia eikä kertaakaan kukaan ole (suuttunut). Ainoa onneton roasti oli, kun Vesa Keskinen sammui kahden minuutin jälkeen lavalle. Se roasti oli sitten siinä, Terras paljasti.

– Ei siinäkään ollut suuttumisesta kyse, vaan häntä jännitti tuleminen niin paljon, että tankkasi vääriä nesteitä ja tuli niin sanotusti ylikuntoisena paikalle.

Roasteissa jutut ovat välillä jopa hyvinkin kärkkäitä ja välillä mennään jopa hyvinkin lähelle roastattavan herkimpiä kohtia. Silti Antto Terras ei ole vielä uransa aikana onnistunut ketään suututtamaan.

– Mulla on ollut roasteissa mukana 136 julkisuuden henkilöä ja ketään en ole onnistunut suututtamaan. Moni on tullut kaksi, kolme tai jopa kuusi kertaa takaisin. Siitä näkee, että vaikka siellä lyödään, niin se tehdään kumminkin hyvällä tavalla ja naurun takia, Terras kertoi.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi