Putous-hahmo yllätti syntymäpäiväsankarin

Putouksen 12. kaudella syntyi hahmo Yölintu, joka tuli hahmokilpailussa toiseksi. Kevään jälkeen Antti Tuomas Heikkisen esittämä hahmo on päässyt keikkailemaankin vähän. Hänet on nähty muun muassa Triplan kauppakeskuksessa, mutta myös hieman yllättävämmässä paikassa.

– Olin sellaisilla seitsemän hengen yksityissynttäreillä, Heikkinen toteaa.

Heikkinen on Yölinnun kanssa tehnyt keväällä kymmenisen keikkaa ja pyyntöjä tuli enemmänkin, kunnes korona sotki kuvioita. Syksyllä Triplan lisäksi oli hänen mainitsemansa yksityissyntymäpäivät, joissa syntymäpäiväsankari yllätettiin.

– Tehtiin tällainen joulupukkityylinen lähestyminen. Tulin sinne yllätyksenä ulkokautta ikkunan taakse koputtelemaan. Vedin keikan siinä ja höpöttelin mitä höpöttelin, Heikkinen muistelee.

Keikka onnistui, mutta yllätys ei ollut aivan sellainen syntymäpäiväsankarille kuin tarkoituksena olisi ollut.

– Syntymäpäiväsankari ei ollut katsonut koko ohjelmaa eikä hän tiennyt kuka Yölintu on. Kyllä hän nauroi kaikille vitseille ja kyllä se toimi silläkin tavalla, vaikka ei tiennyt mikä ihmeen mörri-möykky tuo on, Heikkinen naurahtaa.

Yölintua ei tulla varmaankaan näkemään tulevalla Putous-kaudella, mutta Antti Tuomas Heikkinen pukee tammikuussa jälleen sinisen paidan päällensä.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Juhamatti Nieminen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi