Poliisiopisto- tähti kauhistui pakkasta

Amerikkalaisten filmitähtien Suomen vierailut saivat jatkoa, kun Poliisiopisto- elokuvista tuttu Michael Winslow saapui Suomeen kiertueelle. Hän kiertää reilun kahden kuukauden aikana yli 20 paikkakunnalla tehden 25 keikkaa. Hän aloitti kiertueensa torstaina Järvenpäästä ja viimeinen keikka on 12. toukokuuta Porvoossa. Odotettavissa on ratkiriemukkaita hetkiä maailmankuulun koomikon seurassa.

– Meillä on paljon musiikkia, stand uppia, improvisaatiota, elokuvajuttuja ja joitain yllätyksellisiä outoja biittejä, Winslow paljasti.

Winslow saapui maahan Floridasta, jossa hänen lähtiessään oli lämpöasteita ja varsin kesäinen ilma. Kun lentokone laskeutui Helsinki-Vantaan lentokentälle, ulkona oli mittarissa pakkasasteita eikä kesästä ollut tietoakaan.

– 93 astetta (fahrenheit) oli eroa. Se on paljon pyydetty. Kun lähdin, niin Floridassa oli 30 astetta lämmintä, Winslow hämmästeli.

Lämpimään tottuneelle miehelle, kylmät ilmat saattavat olla jopa kohtalokkaita. Winslow on aikaisemminkin Suomessa käynyt, mutta vastaavanlaista lämpötilaa ei hänen mukaansa aiemmin ole ollut. Mies ei anna lämpötilojen silti pilata Suomen vierailuaan. Hän viihtyy Suomessa.

– Suomalaiset eivät valita, vaan he tulevat katsomaan show’ta. Tehtäväni on viihdyttää sen tunnin ajan. Mies, joka tekee ääniä on hauska. Olemme täällä siksi, koska haluamme hauskuuttaa yleisöä. Haluan, että ihmiset ovat paremmassa kunnossa, kun he menevät kotiin, Winslow toivoi.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi