Näin hulppeasti asuu NHL-tähti Mikael Granlund Nashvillessa: pihassa uima-allas ja tenniskenttä

Mikael Granlund.

NHL-tähti Mikael Granlund siirtyi kesken viime kauden Minnesotasta Nashville Predatorsiin. Vaikka kausi uudessa ympäristössä on sujunut suomalaiskiekkoilijalta enemmän ja vähemmän totutellessa, on Mikaelilla riittänyt ilonaiheita perheen ulkopuolella.

Mikael ilmoitti hiljattain puolisonsa Emmi Granlundin (o.s. Kainulainen) kanssa odottavansa toista lastaan. Parin esikoislapsi Milo täyttää helmikuun lopulla vuoden. Viime kesänä parin onni täydentyi entisestään, kun pari meni naimisiin Helsingissä.

Muutosten keskellä perhe on löytänyt väliaikaisen kodin Nashvillen Tennesseestä. Upea lukaali sijaitsee West Meaden alueella, josta on vartin ajomatka Predatorsin kotiareenalle.

Kuvakaappaus: Nashville Property Partnersin sivustolta.

Kuusi makuuhuonetta

Granlundien uudessa kodissa on kuusi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta. Neliöitä on reilut 470. Takapihalla komeilee uima-allas ja tenniskenttä, mikä lienee innokkaana tenniksen harrastajana tunnetun Mikaelin mieleen.

Sisustusarkkitehtina ja mallina uraa luonut Emmi on julkaissut niin talon sisältä kuin ulkoakin kuvia sosiaalisessa mediassa. Yhdessä kuvassa Emmi tekee spagaatin uima-altaan äärellä perheen pienokaisen ja Rafa-koiran ihmetellessä vieressä.

Asuvat vuokralla

Kyseistä taloa on kaupiteltu vajaalla miljoonalla eurolla. Mikael ei ole kuitenkaan ostanut lukaalia omakseen, vaan hän pulittaa asumisesta noin 6 000 euron kuukausivuokraa.

Vuokralla asumisen ymmärtää, sillä Mikaelin jatkosta Nashvillessa kuluvan kauden jälkeen ei ole täyttä varmuutta. Mikaelin nykyinen 5,75 miljoonan dollarin eli noin 5,4 miljoonan euron palkan takaava sopimus päättyy heinäkuussa, jolloin hänestä tulee vapaa agentti.

Teksti: Juhamatti Nieminen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi