Bob Iger avasi Tähtien Sodan tulevaisuuden näkymiä

Tähtien Sodan lähitulevaisuudessa siintävät televisio ja Disney+. ©2017 Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved

Disneyn pääjohtaja Bob Iger kertoi 4.2. sijoittajille, että Disney keskittyy muutaman seuraavan vuoden ajaksi Tähtien Sodan osalta televisioon suunnatun sisällön tuottamiseen. Tällä hetkellä ei tiedetä milloin seuraava kaukaiseen galaksiin sijoittuva elokuva julkaistaan. Igerin ja Disneyn suunnitelmista kertoi IndieWire.

The Last Jedin ohjaaja Rian Johnson on kehitellyt uutta Tähtien Sota elokuvien trilogiaa, mutta Lucasfilm ei ole antanut lopullista lupaa tuotannon aloittamiseksi. Myös Marvelin pomona tunnetuksi tullut Kevin Feige on suunnitellut uutta elokuvaa Lucasfilmin kanssa, mutta tuon projektin aikataulusta ei ole tarkempaa tietoa.

Suomalaiset fanit joutuvat odottamaan ainakin ensi kesään asti. Kuva: The Walt Disney Company

Monen Tähtien Sota Fanin Suosikiksi noussut The Mandalorian saa jatkoa tulevana syksynä. Suomalaisten fanien kannalta tilanne on harmillinen, sillä sarjaa näyttävä suoratoistopalvelu Disney+ ei ole tulossa Suomeen ainakaan ennen tulevaa kesää.

Disneyn pääjohtaja Bob Iger kertoi myös, että Suunnitteilla on uusi sarja, jonka päähenkilönä tullaan näkemään Rogue One elokuvasta tuttu Cassian Andor (Diego Luna). Toinen kehitteillä oleva sarja on Obi-Wan Kenobista kertova tuotos. Sarjan pääosassa tullaan näkemään Ewan McGregor, joka tekee paluun tuttuun rooliinsa. Tällä hetkellä sarjan tuotanto on keskeytetty, koska käsikirjoitusten laatuun ei oltu tyytyväisiä. Obi-Wan Kenobi sarjan tuotannosta vastaa Deborah Chow.

Lue IndieWiren artikkeli täältä (englanniksi).

Teksti: Juho Kojima

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi