Näin Anne Kukkohovista tuli koko kansan puuma: ”Harmiton heitto oli tarkoitettu kohteliaisuudeksi…”

Anne Kukkohovi on tullut tunnetuksi tv-juontajana. Kuva: Speakersforum.fi

Tänään torstaina (3.10.) 49-vuotissyntymäpäivänään elämäkertakirjan julkaissut tv-persoona, malli-juontaja Anne Kukkohovi sai kokea julkisuuden valokeilan osallistuessaan Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun syksyllä 2014.

Tuolloin Anne sai myös lisänimen, kun kilpailussa vierailevana tuomarina esiintynyt Duudson-rämäpää Jukka Hildén intoutui kehumaan vaaleaa kaunotarta “päiväuniensa kuumaksi puumaksi”.

Lisänimi otti kierroksia mediassa, mitä Anne muistelee toimittaja Emilia Salorannan kirjoittamassa kirjassa Päin punaista – Anne Kukkohovin kyydissä 24/7 (Docendo, 216 sivua)

-Harmiton heitto oli tarkoitettu kohteliaisuudeksi, mutta sen jälkeen puumaotsikoita reviteltiinkin pitkin syksyä, Anne muistelee.

Anne Kukkohovin Päin punaista -elämäkertakirjan (Docendo) on kirjoittanut Emilia Saloranta.

Anne kuvaa TTK-kokemusta kokonaisuudessaan eräänlaiseksi ihmiskokeeksi, massiivinen julkisuus oli osa sitä. Annen tanssiopettajana ohjelmassa nähtiin Marko Keränen.

-Harjoittelu oli rankkaa, enkä koskaan ole ollut synnyttämistä lukuun ottamatta niin kovilla kuin ohjelman harjoituksissa. Treeneissä olin aina hiestä märkä. Ihmettelin, miten osa kilpailijoista näytti aina kesken harjoitustenkin niin huolitellulta. Iltaisin jaksoin vain hieroa jalkoihin kylmägeelejä ja magnesiumrasvoja samalla, kun yritin läppäri sylissä tehdä töitä.

Ohjelman aikana Anne teloin vielä nilkankin, kun oli ylittämässä katua.

-Linkkasin puolet lähetyksistä kipeällä jalalla.

Mikä sitten on näyttävän ex-mallin kauneuden salaisuus? Senkin hän paljastaa kirjassaan.

-En ole pitänyt itseäni ikinä mitenkään erityisen hyvännäköisenä. Jos kaiken riisuu pois, olen vaalea aika tavallisen näköinen suomalainen nainen. Sanon aina, että olen vain hyvä huijaamaan. Naama punaisena, lenkkarit jalassa kukaan kiinnittää minuun harvemmin mitään huomiota.

Pitkän mallinuransa jälkeen Anne on luonut uraa tv-juontajana. Hän on tullut tunnetuksi muun muassa Koko Suomi leipoo ja Huippumalli haussa -ohjelmien juontajana.

Teksti: Juhamatti Nieminen

Kuvat: Speakersforum ja Docendo

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi