Mikael Gabrielilta ulos uusi levy – Keikka Tavastialla syyskuussa

Mikael Gabriel

Suomessa suosituimpiin artisteihin lukeutuva Mikael Gabriel on julkaissut perjantaina uusimman EP-levynsä. Levy sisältää kappaleet 6K, Kyllä mä meen ja Vuoden Mies. Levyä on tehty niin Los Angelesissa kuin miehen kotona Espoossa.

– Päättäessäni HIMMEE-kiertueeni maaliskuussa, lähdin lomailemaan tyttöystäväni ja tuottajani kanssa Losiin. Aika nopeasti löysin itseni kirjoittamasta uusia biisejä, Mikael Gabriel kertoi Live Nationin tiedotteessa.

Van elämää- sarjan viidennellä tuotantokaudella nähty Mikael Gabriel on keskittynyt laulamiseen, joka on huolestuttanut hänen vanhoja, nimenomaan räpistä pitäviä fanejaan. Pelkoa on ollut, että lopettaako mies räppäämisen kokonaan.

– Multa on kysytty paljon Vain elämään jälkeen, että aionko jatkossa vaan laulaa ja vanhat fanit on ollut siitä jopa huolissaan. Räppääminen on kuitenkin syvällä sydämessäni ja aina osa mua, enkä aio sitä koskaan lopettaa, Mikael Gabriel lupaa.

Uusimmalla EP:llä olevat kappaleet ovat hyvin vahvasti räppiä, joten huoli on turhaa, kuten Mikael Gabrielkin sanoi. Vielä vahvistukseksi vuoden miessolistiksi Emma Gaalassa valittu Mikael Gabriel pääsee vihdoinkin omalle keikalleen Tavastialle, kun 2. syyskuuta nähdään ainutlaatuinen Mikael Gabrielin TASOI Rap Show.

– Näiden biisien kautta toivon, että jengi pääsee tutustumaan lisää myös mun toiseen puoleen ja muistaa kuka on Suomen kovin räppäri. Se tullaan näkemään myös Tavastialla syyskuussa. Venaan sitä keikkaa todella paljon, Mikael Gabriel hehkuu.

Liput Mikael Gabrielin keikalle tulevat myyntiin 11. heinäkuuta. Itse konsertti nähdään Helsingin keskustassa Tavastialla lauantaina 2. syyskuuta. Mikael Gabriel tulee keikalla esittämään sellaista tuotantoa, jota ei aiemmin ole esittänyt. Radiohittejä on turha odottaa kuulevansa siellä, sillä ne eivät tämän keikan settiin kuulu. Mukana tulee olemaan myös useita vierailijoita.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Mikael Gabrielin pressikuvat

Kuuntele Mikael Gabrielin uusin albumi:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi